valborg/kungens födelsedag!

hejsanhopsan, idag är det kungens födelsedag och även valborgsmässoafton. det brukar firas med alkohol och fester men inte för min del, jag ska in till stan å gå på bio med alex :)
jag kom nyss hem från gymmet, gjorde bort mig totalt!!!

jag skulle ju spraya mig brun igårkväll och det blev inte så lyckat på armarna och benen bara magen, ryggen och ansiktet så jag ser skitful ut idag... och inte nog för det kom min mardröm jag bara väntadeb på när den skulle hända., gymmet var int så fullt med människor men vid uppvärmningsapparaterna dvs. cyklarna, skidgrejen och löpbandet var typ nästan fullt. och lilla jag går först lite smått på fullbandet , sedan ökar jag till rask takt typ som powerwalk, tillsist ska jag börja springa. så jag höjer tempot.... men kondisen är inte på topp så jag orkar typ inte mer än 3min så jag trycker på stopp-knappen men glömmer bort att den inte stannar med en gång utan saktar ner farten innan den stannar å jag är ju helt slut å vill bara att apparaten ska stå still så jag går först lite men benen sviker mig och bvara blir tyngre och tyngre. sen tillslut när jag når kanten av rullbandet så ramlar jag rakt ner på rumpan så jag hamnar pladdask på golvet, folk stirrar och jag reser mig fort och går lugnt vidare till elias som om ingenting har hänt. hahahahahh det måste sett kul ut !! :P


nu är jag hemma hos elias funderar på vad jag ska äta, det finns indrigienser till pannkisar men vet inte om jag är så sugen på det... sen så väntar jag nog på att tiden ska gå för min buss mot täby går inte förän 13.30 eller 14.30 om jag tar dden sista kommer jag typ precis till hel så jag tror jag ska ta den första men jag vet inte... vill hinna hem å byta kläder det är ju så varmt ute... kommer antagligen bli kallt ikväll menmen jag får se...
ska laga lunch nu pussis



jobbig maskin det där, tror jag aldrig mer kommer våga ställa mig på en sån!!!

fotboll med grabbsen!

ikväll vart det då fotbollskväll, jag satt å glodde med alla grabbar men somnade efter en ganska kort stund,
snart ska elias skjutsa hem wille å alle å då ska jag följa med sen ska vi ssola mig :P sen sooova.
ska upp tidigt imorn å ringa ngra samtal, sen kan jag sova en stund till, och sen har jag körlektion i täby mellan 15-16 får bara inte missa det!!!
sen blir det bio å lite sånt med alex i stan :)
dröm sött, pusssis


ikväll var det ronaldo som fick visa vad han går för...

en kär dagbok på internet!

haha jag hinner inte med min lilla blogg fullt ut just nu, är så himla mycket med prov för en gång skull i OP-klassen haha :P
vi är ju en praktiskt klass så det är inte alls ofta vi har prov men just nu har vi kursprov, nationella osv. så det blir himla stressigt för mig nu !!!

klarade de två proven vi hade på en och samma dag så det var ju tur men jag klarade inte det första matteprovet jag gjorde fick jag reda på idag :( menmen jag får en chans till...
efter skolan åkte jag å älsklingen till kista c å jag köpte brun-utan-sol som jag ska testa ikväll ;) får se om jag kan få en sån där fin bränna som jag aldrig normalt sett får, jag blir ju helt röd och bränner mig !? :@
om jag blir helt orange eller brunfläckig och ni ser mig härja ute på stan så vet ni ju varför :P haha jag som ska övingsköra imorn kommer ju skrämma livet ur människor hahahah

nu är jag hemma i kärrdal en snabbis å ska strax åka till elias, ska även sova där för nu börjar min HELG!!!
det ni, nu är jag ledig torsdag, fredag, lördag och söndag det ska bli fetnajs :D
ska bara köra sen träffa lilla alex in till stan å hämta ut biljetter till på lördag då jag å alex ska till Vinåkers Outlet ! ska bli riktigt kul faktiskt :)
jaja ska väl börja runda av nu, är riktigt sugen på sötsaker idag, får se om jag svänger förbi maxi å inhandlar sockerpåse (godis)
pusshej


min favorit- anton berg chokladen med marsipan!
me <3 marsipan!!

wannabe my lover... you have got to give!

Idag har det vart ännu en solig och varm dag och lilla jag har varit ganska duktig... idag hade vi endast idrott så jag kände inte någon mening alls att åka till täby bara för att ha idrott där vi skulle till gymmet så jag gick till mitt egna gym här i sollentuna å gymmade stenhårt jag säga!! fick även ett intyg därifrån så jag kan visa det till läraren :)
efter det tog jag det bara lugnt en stund hos elias.
efter det åkte jag hem, och så sydde jag in ett par jeans som jag ville ha som stuprörs jeans. symaskinen var typ trasig så det gick inte så bra... sydde för hand till slut men ändå blev dom för stora! när ska jag hitta dom perfekta jeansen?
som inte är för korta eller för stora?!

nu ska jag mata ipoden med lite new stuffs ;) sen blir det en bok och sängen är trött och ryggen är sliten efter dagens arbete. ska upp tidigt imorn (börjar 8.20) så det blir tufft!
godnatt puss

amor vincit omnia- kärleken övervinner allt.

I just wanna be with you all the time, but right now it seems to be the hardest thing to do in life.
I miss our moments when se just look at each aóther and don´t have to worry if somebody is coming home.
I know that it´s gonna be better this summer but until that i´m gonna miss you.
You are my sweet honey bee, like in the song in the first movie we saw together on valentines day.
It has been a great year and we are going to make it to the rest of our lifes.
From the botton of my heart I say I love you elias, because your´e my soulmate.

ledig!

idag är jag typ ledig, vi har en lektion och det är idrott, och jag ska gymma på friskis ist för att åka till täby
vaknade för inte så länge sen och ska strax äta frukost.
ser ut att bli en solig och varm dag idag :D
gotta go puss


godkväll?!

godkväll allihopa ser att klockan börjar rinna iväg, jag sitter fortf här hos elias å glor på teve å käkar godis har inte förmått mig att åka hem.. det är bara såååå jobbigt att åka buss :P
men snart så ska jag traska ner till sollentuna station för att ta bussen hem... men först kanske det är dags för middag?
jag har inte ätit förutom godis och frulle å jag tror att det är dags å fylla på med bränsle till kroppen.
vet no om det är nått bra på teve ikväll? ska nämligen bara ta det lugnt å ha en myskväll hemma.
och är det nån som har nått förslag på middag?
vart lite sugen på falukorv och snabbmakisar :D
puss


lyckad kväll!

igår var vi ju hos jessica, eller hon hade hyrt en lokal i åkersberga tillsammans med två andra tjejer som fyllde år.
det va ganska mycket folk och humöret var på topp.
jag å carro råkade ta en tidigare buss, vet inte varför men vi kom iaf typ först.
vi hade trevilgt å pratade med jessica mycket för det var ju ett tag sen vi sågs. :) kul var det !
när musiken höjdes så fylldes dansgolvet och jag å carro trängde oss in, den låten spelades mest var nog "sommartider hej hej " och alla hoppade i takt. känndes som en riktig sommarkväll. och eftersom bussarna gick så konstigt så när klockan var 23.48 stod vi i valet och kvalet om vi skulle ta bussen som gick 23.55 eller ej. vi beslutade oss för att det var kul å när vi ända var där kunde vi ändå ta nästa buss. och sen var det ju det där med att det typ var ute på landet...
näste buss gick nämligen 02.22 och alla drog ju typ med 23.55 bussen märkte vi sen och tillslut satt vi bara och väntade på att klockan skulle gå medan dom började städa lokalen.
sen när vi äntligen kom till danderyd efter en låååång bussresa från åkersberga så såg vi att vi typ precis hade mnissat bussen till sollentuna så vi fick sitta å vänta där i en timme.
sen när vi satt på den klev H-L på så det var kul å prata med henne, då vart vi ju pigga oxå!
när vi äntligen kom hem till elias så var klockan halv 5 på morgonen. solen höll på att gå upp och fåglarna kvittrade,
men vi somnade nog så fort vi la oss. klockan var 04.50 när jag kollade på den sist ^^

jag vaknade halv 12 och carro sov ända till 13.00 å så gick vi upp, åt frukost och gick ner till ica å köpte godis. sen tog hon bussen hem å jag gick till elias igen. ska bara ta det lugnt idag å sen åka hem tror jag. kolla på någon film kanske...

saknar min baby som är på svensexa, dom hade nyssdrakflygit fattade inte exakt vad det var men det lätt som att det var något sorts fallskärmshoppning fast man börjar på marken?
sen ska dom åka på kryssning ikväll så jag kommer inte träffa honom på hela helgen. imorn ska vi iaf till hans mamma å äta middag. ;)
puss


vi dansade en hel del igår, carro fick blåsor men mina fötter känns ganska okej för att ha dansat i höga klackar i flera timmar.
inte för att vi såg ut som ballerinor på dansgolvet men snygga var vi :D

taggad!

hejsan hann inte skriva igpr för jag hade två jäkla prov i skolan, sen direkt efter det gick jag å mötte carro sen mötte vi även alex sen åkte vi hem till elias fixade med jessicas present åt pannkakor och hade skitkul !
efter det åkte vi alla hem, och idag hade jag nationella prov i engelska A, skriftligt.
jag skrev 430ord typ och man skulle skriva minst 200 och max 600 så jag skrev över gränsen med god marginal, men ändå kändes det som att jag skrev osammanhängande men vi får se...

efter skolan åkte jag dirkekt till elias å har bara tagit det lugnt ska snart hoppa in i duschen å börja fixa mig inför kvällen.
ikväll är det ju jessicas fest'! :D
jag å carro är taggade så nu kör vi !
puss hej


det blir inte rosa klackar idag men röda eller svart ;)
fötterna kommer vara helt döööda imorn !!

grey´s nästa!

nu har jag pluggat lite, men jag är ju sån person att jag kan inte plugga förän det är i sista sekund och stress :P
och nu har jag gett upp, tagit fram kläder tills imorn då sparar man ju tid på morgonen. ska duscha imornbitti så jag behöver all tid jag kan få.
ska snart ta en sväng till köket å ta nått å äte ;) sen blir det nog grey´s sen sova. imorn har jag sovmorgon, 3 lektioner varav 2 prov. sedan träffa carro, gå till täby c., sedan ska vi hem till mig å fixa jessidas present sen vet jag inte :P men nu ska jag faktiskt gå.puusshej


jag på bal i nian <3 eds!

hur jobbar sjuksöterskorna i dagens läge?!

imorse var jag ju å tog massa blodprover...
dom tog fyra rör så nu är väl hela min kropp tömd på blod :S?
han som tog det, stack typ fel jag tror han stack rakt igenom mitt kärl så de sprack eller nått för nu är det blått å svullet :(
gör ont som satan! ;( buhu


Nu är det officiellt!

Stämpeln ska bort, och jag ska bli en normal människa.

Idag gick skoldagen otroligt segt tycker jag ! :S
vi hade endast 3 lektioner men det bara gick segare och segare...
imorn har vi två proov!!! och idag gjorde jag ett matteprov, som jag inte tror gick så bra.
Efter skolan åkte jag hem, åt och nu ska jag egentligen plugga till mitt svenskaprov och samhällsprov usch fy och blä.
ikväll är det grey´s anatomy och det får man ju inte missa! :D
nu börjar jessicas fest närma sig och jag å carro är verkligen taggade!
puss


she know...

idag började jag 8.20 igen... hade körkortsteori som är så himla tråkigt^^
sen gick väl hela skoldagen bra.
efter skolan mötte jag carr, sen mötte vi alex, å så tog vi bussen tillsammans. jag å alex åkte till stinsen å carroh hem. alex skulle lämna CV så han lämnade väl ca 20 st.
efter stinsen gick vi till sollentuna å lämnade några stycken, jag förstår inte varför alla bara vill ha 18-åringar?!
stackars lilla alex som inte fyller år förän i december :(


jag gick till elias efter det, var svinhungrig så vi gjorde lite mat, sen har vi bara tagit det lugnt. jag har fixat lite på mina skor.
snart är det desperate housewifes som jag ska kolla på medan elias är ute och springer. sen ska han skjutsa hem mig å så ska jag typ sova så att jag kommer upp imorn, det är ju imorn jag ska till vådcentralen och lämna några prover... usch!
puss

café biblos!

idag efter skolan skulle jag på ett mötte med en person, vi möttes i solllentuna och fikade på café biblos. jag hade hört talats om det men aldrig varit där, det var ju jättemysigt!!
 efter det gick jag hem till elias å väntar nu på att han ska komma hem så att vi kan åka till gymmet;)
sen ska jag hem å fixa med lite foton tror jag.
nu ska jag fixa med mina skor pusss


Redo för drömmarna!

nu har ajg tvättat av sminket, borstat tänderna å smörjt in mig ska bara smörja in händerna sen men det är det sista jag gör innan jag släcker lampan för jag tycker det är så kladdigt å jag hatar när det är kladdigt på händerna :P
har lite tråkigt faltiskt väntar på elias som ska ringa godnatt-samtalet, just nu kollar han på film(seven pounds) har inte sett den själv men verkar bra. dom flesta filmerna med will smith tycker jag om!
jag kan ju iofs kolla på scrubs men det är ju min å älsklingens grej att göra innan vi somnar... så jag tror jag bara får invänta att telefonen ska ringa.
imorn har jag idrott, svenska, engelska, handledartid och psykologi. bara för att det är måndag så lär ju dagen gå hur fort som helst^
gick en promenad med carro faktiskt efter att jag kom hem från elias far, det var skönt att få lite frisk luft och prata med carro. jag har kännt henne i 8år , hon är en riktigt bra vän! <3
på fredag ska ju vi på jessicas 18-års fest å då ska vi festa på riktigt ! ;D


Jag å Carro balen <3 Edsbergsskolan 07.

Dags för skola igen!

Bara att ta nya tag, för snart är det dags för ännu en vecka... men det är väl skönt nu är det ju 8(?) veckor kvar tills sommarlovet och bara närmre min födelsedag! :D
den här veckan kommer säkert gå sjukt fort som alla andra^^
idag var vi ju som sagt hos elias föräldrar å firade hans far som fyllde 51 år :)
imorn börjar jag 8.20 så jag måste fösöka sova tidigt idag :P vilket typ aldrig går på söndagar :P
puss


detta var dock inte tårtan, men den ser rätt god ut visst? :)

soligt idag igen!

idag är det soligt å ser varmt ut men jag har inte varit ute så jag vet inte om det är skenet som bedrar, det brukar vara så, jag kollar ut och ser att det är soligt å jag tar på mig lätta kläder och tror att det är dödsvarmt men när jag väl kommer ut är det inte så varmt. :P

idag är planerna ej bestämda ännu så vi får helt enkelt se vart jag hamnar ;)
det är ju fint väder så jag har lust å gå ut i solen å bara vara ute i friska luften. måste ju få lite färg inom typ 2 veckor?!
det blir nog brun-utan-sol metoden sen iaf ! :P
jag har letat å letat efter bilder på mig, jessica å carro men jag hittar inte så mycket antar att det ligger på vinden och min lillasyster kommer inte hem förän senare så jag får väl ta det imorn^
nu ska jag börja fixaa mig lite smått, puss

någon som vet en bra brun-utan-sol?

Grattis Elie!

Jag säger nu grattis till Elie(elias pappa) eftersom både elias och hans pappa heter elias och elie kallar jag min baby för elias å hans far för elie, han fyller iaf år idag (18/4-09) hur mycket vet jag ej, men grattos iaf :)
idag (igår?) var jag med carro, alex och lill-plutt.
vi åkte till stinsen för carro skulle bli sminkad på make-up store sen gick vi runt å kollade lite, sen fikade vi. jävla surtjej det var i kassan då! varför jobbar man om man är sur?????
sen efter stinsen åkte jag hem till kärrdal å bytte kläder sen gick jag till carro, vi åt taco å så håller vi på att fixa med jessica´s present. vi ska på fest hos hennes nästa helg för hon fyller 18. så vi är i full gång med presenten och stressen ökar :P vi kollade på bilder på en kille som carro är kär i men hon vågar inte erkänna det :P hihi som alex sa" va är det han den där lilla rödtotten?!" men han är faktiskt söt carro ;)

sen kom jag hem för ett tag sen å kollade på gamla minnen, å nu ska jag sova, måste vända om dygnet nu så att jag inte är så trött i skolan... har ni sett att jag bytt design förresten? vad tycks? jag är nöjd iaf nu är det bara lite smådetaljer kvar :)
nu är jag extremt trött, men antagligen inte lika trött som lilla alex som fortf är inne i amerikanske dygnet som ligger 6 timmar efter oss, haha så nu är det dag för honom :P men nu ska jag sova min skönhets sömn så att jag är lika vacker som alltid imorn ;) sov gott, pussen


snygga jag som en "sommarflick" som elias säger :P

blixten slår ju aldrig ner på samma ställe!

Var å käkade kinesisk bufé i sollentuna centrum till lunch en åkte vi till falkberget å solade å bara tog det lugnt.
hur skönt som helst och nu är jag hemma hos min baby är lite sockersugen men vet att jag borde lugna ner mig med sockret nu.
funderar och jag ska äka hem å byta kläder men känner att jag ligger kvar här i soffan med greys anatomy :P vi får se, baby kommer hem sen och förhoppninsvis vunnit matchen *:)
jag är så himla törstig hela tiden fattar inte vad det är, men jag blir ju så uttorkad när jag är i värmen så jag blir riktigt seg å trött antar väl att det bara är vämen å jag som är så dålig på att dricka...
ha de gött, pussis


vi behöver mycket vatten, speciellt i värmen så kom ihåg att dricka!

doktorn!

tjena, vilken fin dag ha?
jag var nyss hos doktorn, ska dit på måndag å ta massa prover dom ska kolla levern, bukspottskörteln, laktos och gluten så jag hoppas det blir bra snart...
jag är hos elias nu vi ska å gymma sen å ikväll har han match, jag vet inte om jag ska med å kolla men om jag inte har nått bättre för mig så hänkar jag väl :)
ingen skola idag så min helg börjar ju nu ! pussen

smidiga linn!

idag skulle jag ju övningsköra så jag gick runt i täby c efter skolan men efteer ett tag blev det föör tråkigt så jag åkte hem å när jag satg lugnt å kollade igenom min kalender så ser jag " körlektion 16.00"
kollar på klockan som är 15.55 och söger "g´faan jag ska köra om 5 min"!
så jag springer till bussen, bussen ska gå 11 över, ringer till frida, frida smsar nr till körskolan, jag ringer men han tycker vi ska boka om tiden så jag slippeeer stressa. jag andas ut!

en annan grej... vi sitter på svenska lektion och pratar om författare,
läraren- kan ni några berättelser av H.C Andersen?
Jag- aa Nils Karlsson pyssling...
läraren- nej den är av Astrid Lindgren.
Jag- aha....
Frida(till mig)- men menar inte du han på gåsen?
Jag- jo... mona-lisa?
läraren- ja..
Jag- jag menade ju han med gåsen...
läraren- menar du Nils Holgersons underbara resor genom sverige?
jag- ja juste han ja..
läraren - -Linn den är skriven av Selma lagerlöf och är en utav sveriges mest berömda saga!
alla skrattar....

nervis!

jag har helt glömt bort lilla bloggen :P
jag har inte gjort så mycket i tisdags sov jag hos frida å igår gick vi hem tilll henne efter skolan för att steka pannkakor som inte är de bästa för min mage men whata heck man lever bara en gång!
idag hade vi vanlig skola, jag skulle göra ett matteprov men min lärare kom aldrig `!?
så jag åkte till kista köpte en blus från vero moda som jag kunde klippa å ta tyg ifrån men blusen var så fin så jag klippte så att jag kan använda den oxå :)
tror det blir en ljusrosa kant oxå, det måste ju vara något rosa !
nu kom jag nyss hem från elias, ska måla naglarna och förberreda mig psykiskt inför imorn, jag ska sätta mig framför ratten i en RIKTIG BIL och JAG ska köra!!!
svetten kommer rinna å jag kommer köra på någon stackare. men som tur var sk jag köra på galoppfältet....
puss


hur ska det här gå...

påsklovet är snart sluut!

ja så har ett helt påsklov snart gått, och vi är en vecka närmare min 18-års födelsedag! :D det vankas firande!!!
igår kom thomas å frida hit, vi kollade på green street hooligans :) den var skrämmande men bra :P
idag kanske jag ska vara med dom igen :) vi får se hur det blir..
har ni pluggat nått? det har inte jag ! och jag har lite småpanik över det för jag har en viktig inlämningsuppgift i körkortsteori till typ iimorn å jag har inte ens börjat^^

nu ska jag kolla på greys sen fixa mig tror jag :) pussen


vi såg 2an men detta är 1an som jag vill se för jag tror man måste se den innan för att fatta men eftersom jag fick en kort resumé av thomas vad 1an handlade om fick jag en hint om alltsammans men jag vill nog se 1an oxå.


har du ont i magen gå till per i hagen!

hejhej!.
jag har nyss vart hos familjen gregi å ätit påsklunch, ligger i sängen med datan hos elias. elias åkte nyss för att jobba, jag har jätteont i magen nu :( på fredag ska jag till min doktor så då får jag reda på vad som är felet med min mage!
jag försöker ringa frida å thomas men ingen av dom svarar ;( ska ringa snart igen...
jag vill att dom ska följa med mig till kista :P
åh vilka apoooor dom svarar inte :(:(:(
glad påsk puss


glad påsk!

Jag ville bara önska allesammans en glad påsk, idag har jag vart med elias mamma hos hennes kompis där vi fikade och hennes kompis som är frisör gav mig lite råd inför bröllopet, och hon ska även fixa mitt hår då ! :)

efter det åkte jag hem för att äta påsklunch/middag.
det var så soligt å varmt så vi satt ute på verandan å käkade, jag satt kvar å glassade ett tag till i hopp om att bli dunderbrun vilket inte hände :P
nu ska jag kolla på greys anathomy som jag har laddar ner, sen blir det väl bara softa ikväll. imorn är det påsklunch kl 12 hos familjen gergi som gäller ;) i like it!
pussen


världens sötaste kyckling!

chill out!

det blev ingen middag för min del, tog det lugnt hos min älskling istället. sen gick vi till joseph där alle å wille var, vi kom nyss hem å ska kanske sätta på en film men vi kommer nog somna :P verkar som datan är fixad nu iaf ;)
godnatt på er. pusss

belive!

im going to write on english people because elias has pushed on some button so we cant write on swedish wich is very hard. today i went to elias mum and ate lunch. fish and potatoes.  now i am at elias place and eating candy. sooner i am goning to maybe have dinner with frida and the company. or i will look at a movie. pussilipuss.

tristigaste vädret !

idag har det vart fett tråkigt väder ^^
jag vaknade 10 å gick upp å åt å fixade mig, sen kom älsklingen å hämtade mig å så for vi till stinsen och kollade på skor men då fanns dom ju såklart inte i min storlek så vi åkte till kista å där fanns dom men sen hittade vi inget sidentyg så jag ska åka å leta imorn efter det... är affärerna öppna imorn förresten ?:S hoppas fan det !
sen har jag bara degat i soffan å kollat på "brudens bäste man".

nu har jag tråkigt å jag glömde mitt dumma usb-minne hos elias där massa greys avsnitt finns :( buhu. jaja jag får väl roa mig som man gjorde förr i tiden... läsa en bok! visste ni att jag å mikis, min barndomskompis brukade tävla om vem som kunde läsa snabbast å i och med det kan ni ju bara tänka er hur många böcker vi har läst haha
fjantar vi var, en annan grej vi hade var att, hon hade ett litet förråd som alltid var så varmt och där inne fanns massa kartonger med saker och busiga som vi var klättrade vi upp och satte oss på toppen av alla kartonger med varsin skidhjälm på huvudet å tävlade om vem som kunde sitta kvar längst i värmen hahah knäppgökar!

nu mina vänner säger jag godnatt, pussen !


boken jag läser just nu, Tillintetgjord.(på bilden ovan)
handlar om en kvinna som blev kidnappad och våldtagen medan hennes man blev mördad. en sann historia som man verkligen får rysningar av... rekommenderas!

working nine to five!

inte för att jag jobbar men jag bara har den låten på hjärnan å har haft detnett bra tag nu :P
jag har vart ,med emma å frida idag, vi har gått runt i täby c å letat efter skor till bröllopet å jag hittade inte ett piss. men smarta linn kom ju på att jag ska göra mina egna ;) så jag ska köpa svarta pumps från typ din sko som inte är så höga å så ska jag lima på antingen siden eller spets så att dom ser festligare ut å så ska jag sätta dit en rosett i siden bak vid hälen :) svårt att se framför sig kanske... men jag har allt i huvudet ! gud va fint det kommer att bli tror jag :)
nu ska jag kolla lite bloggar å sånt sen sova .pussen

gå in å rösta på elias kusin !

http://fabiola-en.kazeo.com/
gå in å rösta på nr 5

mitt i täbys crew!

nu blir det snabba puckar, jag drar till täby c å försöker hitta ett bröllopsskor ;) till min hjälp har jag emma å fridilutut ! :P
gotta go pussen

mysarna!

idag vart en solig dag å jag tvingades städa mitt rum sen åkte jag till min baby å pluggade psykologi så nu är den uppgiften klar. bara körkortsteorin kvar då...
jag är nöjd med mitt arbete men gud va lång tid det tog!
även fast jag har tagit paus å kollat på film, "click" som jag inte hade sett och lagade mat till mig å baby(fisk med ris) så tog det en evighet innan jag kände mig klar !
snart kommer baby hem från jobbet å då ska vi åka till maxi å handla, sen ska vi kolla på film "bröllopsduellen" sen kanske gossip ? :)
den blir det mera mys med massa gott ffrån maxi tror jag :) !
ha en mysig måndag kväll. pussen


eftersom vi snart ska på elias kusins bröllop snart å jag ska åka å köpa en klänning imorn kanske det passar bra att se så man får insiretation? ;)

sola skiner!

solen skiner, jag är uppe. men har inget å göra...
jag kanske ska till gymet, men i sånt fall måste jag till elias å hämta mina kläder sen till gymmet å sen vet jag icke. men nu ska jag väl sätta igång om jag ska komma någonvart . pussen

vart tog vårenvärmen vägen?

hej mina vänner!
ja vart tog den sköna vårvärmen vägen??
igår var det superfintväder å jag sov bort den dagen, idag har det varit mulet och tråkigt, men det är ju nästan typiskt söndagar... dom ska helt enkelt vara tråkiga.
idag har jag inte gjort ett dugg faktiskt. jag hjälpte elias å plocka undan lite grejor i hans lägenhet å så rensade jag hans garderob, det var i princip min dag :) eller nej jag var hos joseph å åt lunch ssom hans mor hade lagat, supergott som vanligt å farligt för andedräkten ;)
sen har jag väl bara degat i soffan. kollade på sanningens ögonblick sen skjutsade elias hem mig, jag har precis bytt om till de rosa mjukisbyxorna å ska ladda in lite låtar till min mobil sen ska jag nog faktiskt sova, finns inte så mycket att göra. kan ju läsa min bok oxå :)
pussen


om jag skulle ha såna här soffor skulle jag nog sova som en gud :)

känner mig helt död i huvet!

tjena mittbena ;)
igår var jag, matilda, frida å madde å flykårs som tydligen är täbys ghetto haha, satt vid en basketplan, donken å va med några småpojkar.
vi åkte hem vid 3, var hemma typ halv 4, jag sov hos frida. och jag sov till 14.00!!! men frida däremot sov typ till 16.00 å så nu har vi precis käkat frulle :) ska åka hem till mig för jag vill byta kläder, sen ska vi möta elias å fika. sen kanske vi möter matildut å hittar på nått med henne :D <3
nu så kära vänner ska jag skynda mig å läsa lite bloggar innnan vi måste dra till bussen som går 47 ! :) pussen

don´t worry, be happy!

idag hade jag skola 10-12, kollade på film å sen åkte jag direkt till gymemt med baby. cyklade i en kvart sen pallade jag inte mer :P (a)
gick in till kista c efter det, köpte en vårjacka. det blev en skinnjacka, fast alla andra oxå har det kunde jag inte hitta någon finare...sen fikade vi med bella & joseph. och nu är jag å baby hemma hos honom. han duschar å sen ska han laga mat å jag ska duscha medans, sen ska jag vara med fridilutut å kaanske träffa matilda :)
nu är det påskloooooov! :D woho peace <3 pussen


bakterier kryllar!

hej allihopa jag har inte skrivit på ett tag nu för jag har helt enkelt inte haft tid, batreierna härdas runt omkring mig precis alla är sjuka, peppa peppa ta i trä hoppas faan inte att jag blir sjuk !
kommer inte ihåg om jag har skrivit det men jag har iaf fått min rosa fina mobil nu !!! och inte nog med det mina vänner, JAG SKA TILL LIBANON !!!
den 27/7 drar vi och kommer hem den 12 /8 :D jag är överlýcklig <3
men nu är jag dödstrött och trotsar alla sjukdomar och SKA inte bli sjuk.- godnatt pussen


lebanon here i come !

RSS 2.0