1:a adevent!

ja så var det advent igen då, den här gången lite annorlundare än alla andra adventar och framför allt julen kommer bli klart wearadare...
idag ska jag å min älskling till hans föräldrar och träffa josephs flikcväns familj och vi ska fira första advent med att äta massa julgodis å ha det trevligt.
jag vaknade nyss men jag ska verkligen städa lite(när jag säger städar som jag skriver typ varje dag betyder det att jag plockar undan disk och kläder ) haha jaa sen är det väl bara för mig fixa iordning mig å sen vänta på att elias pappa eller elias ska hämta mig :)
pussen


fr.v jag, hunden tyson och min lillasyster en jul för kanske 7 år sedan eller nått.

julbak !

idag har jag vart hos nina (elias mor ) och hjälpt henne å baka lusskatter, det gick suveränt ! ;D ska nog baka det i vceckan till oss oxå (A)
nu ska jag steka lite pannkakor till middag min baby kommer snart hem å han lär nog vara hungrig !
skrievr nog mer sen, pussen





till honom !

är det någon som har nått förlsag till vad man kan ge till sin kära pojkvän i julklapp?
jag hatar att ge det traditionella typ som kalsonger eller en parfym jag vill ge något personligt som betyder något och som jag vet är gulligt.... men jag har inte kommit på vad! på måndag är det den 1:a december och endast 24 dagar kvar så jag börjar ju få panik !!!
SKRIV GÄRNA FÖRSLAG TACK !

skills

snacka om att jag är stolt, jag luckades sätta ihop ett pepparkakshus å det blev jätteffint faktiskt ! :D fick bara 1 liten brännskada just nu är det en blåsa och det ser ut som den är fylld med var ...
jg har även bakat peppisar ;) med rosa glasyr heh (A)
jag å baby kom nyss hem från hld där pojkarna har lirat lite fusball, och nu ska vi lägga oss i sängen å glo på madagaskar 2 höhö vissa ser den på bio men vi softar hemma ;D
nu ska jag bara fixa lite snacks !
pussen



mitt fina pepparkakshus :)

utvilad och pigg :)

jag har sovit sen kl 7-8 igårkväll så jag måste säga att ddet var otrligt skönt jag känner mig om en hel ny människa faktiskt :D
med nya krafter ska jag städa lite sen ska jag ju baka !!
nu är det nog dags för en frukost/lunch
pussen

heeeeeeeeeema

efter skolan blev det lite ändringar så jag åkte till sollentuna å mötte martina såfor vi till stan å fixade presenten sen åkte jag till kista å så kom min älskling dit å vi köpte lite julklappar :)
sen åkte vi hem och åt köttbullar och makaroner sen somnade jag i  sängen och har sovit i typ 2 timmar nu och min baby har åkt iväg för att spela fotboll men han kommer väl hem snart .
imorn är jag ledig för vi var på ålsnd så jadg ska soooova  aslänge sen ska jag baka pepparkakor och försökaaaaaaaaaaaa mig på ett pepparkakshus så vi får se hur det går :) pussen

måste snön redan smälta?

som ni kanske ser börjar snön redan smälta å allt blir till is... på åland var det vitt och kallt må jag säga!
idag hade vi matlagning så vi började 8 fyfaan va jobbigt det va att gå upp asså^^
nu har vi precis käkat å sen har vi bara matte och sen psykologi, sen far jag, emma och martina till stan för martina ska köpa en spa-dag till sina föräldrar i julklapp :)
det va jättebilligt kostar bara 950kr på live.it.se

nu måste jag kila pussen

slaskväder redan !

tjo !
idag var jag hemma från skolan jag kände mig typ sjuk för jag va så sjukligt trött fyfaan asså. men efter en hel dags vilande pllrade jag mig ner till gymmet för det är ju bara 2 ggr kvar nu så man får väl passa på medan det är gratis :) sen när jag kom hem va elias mor där å så åkte hon, jag å elias till willys å handlade mat, sen har vi bara chillat å kolllat på teve nu bakar elias nån kolapaj tror jag det är...
jag ska däremot lägga mig i sängen och somna till teven (A)
sweet dreams pussen

jag något trött ocg sjösjuk på båten

here i am stekholm/ lin & matild

så var man hemma efter en galen trip med op07 till åland, galet kul igår på dansgolvet men sjuuukt trött nu !
jaapp det blev otroligt lyckat måste jag säöga, vi åkte in til stan vid 12 för att vi trodde tågen skulle gå konstigt med tanke på snökaoset men det gick ju som vanbligt s vi satt på donken i stan  4 skittimmar sen for vi iväfg å det va nära att vi skulle få komma på båten för dom flesta var ju under 18.. men det ordnade sig!

sen käkade vi halv 9 jag å thildie SLÄNGDE i oss krubb så vi fick j'ätteont i magen, men det gick över :) sen intog vi dansgolvet och helka båten började gunga för vi va sååå grymma eller vad säger ni?
vi gick väl å la oss halv 3 så vi sov ju inte mycket alls för vi skulle ju upp tidigt ¨å gå iland å sådär sen träffade vi den där klassen på åland å allt sen for vi hem alla var trötta å ville bara hem!
 nu är jag hemma har köpt skitmycke godis  å ska strax gå å sova ! här är lite av många bilder. pussen

                          




måndag och avgång kl 18.00!

kl 6 ikv går båten från stockholm då! man känner att hela klassen pratar om typ ENDAST det :P det ska väl bli kul bara det att jag är sååå jävla trött så att jag vet fan inte hur jag ska klara att vara vaken hela natten som typ är våran plan ^^
igår spelade ju fc täknik mot DFC det slutade 3-3. haha man ska aldrig underskatta dom där snubbarna alltså!

Linda är väldigt snäll. :D <3

imorn bär det av mot åland!

visste ni att man inte får kalla åländningar för finnar ? haha det visste inte jag så vem vet jag¨kanske ska testa om dom blir så arga? :P

idag sov jag iaf ett tag sen kom elias föräldrar å gjorde värsta frullen ;) å nu sitter vi å kollar på idolreprisen medan hans pappa fixar våran dusch vi ska ju äntligen få dom dära glasdörrarna :D
elias är på auktion, men borde väl komma snart... sen ikv är det korpenmatch !
go fc täknik!!!
jag ska självklart kolla på å heja :)
nu ska jag kolla på idol :):):) pussen


grovt med snö!

idag är det då lördag å fullt med snö överallt man kommer knappt fram, iaf så va jag å älsklingen på twiilight igår. den var väl okej men inte vääärta wooow som alla påstår!
idag var vi på mio och sånt sen kom vi hem å jag gick till  stinsen och träffade martina, vi köpte godis på maxi sen gick vi hem jag ska bara vara hemnma ikv!!! :)
pussen

vf blir man rastlös fast man har tusen saker att göra?

jag sitter här i sängen, har precis käkat nudlish som blev dunderäckliga! innan det kollade jag på ett avsnitt av gossip å innan det gjorde jag faktikskt klart arbetet om choklad.
och NU sitter jag hr i sovrummet och kollar på vad man kan göra.. jag har typ besökt alla bloggar man kan tänka sig. pluggat lite, ätit. det jag har kvar nu är typ sätta igång en tvätt, vika ren tvätt, duscha? byta om, plugga, men vart  ska jag börja? :P
nu  ska jag nog ta en funderare över ett avsnitt av gossip!
puuuuuuuuussssssssssseeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn

sanda alla vägar förfan!

känner ni va halt det är ute? det gör iaf jag och en vacker dag kommer jag å slå ihjäl mig :O
jaja idag hade jag typ en halvtimmes lektion sen åkte jag till kista å kollade lite, jag hittade en kjol, ett linne, en t-shirt och ett diaem. :) jättefint!
nu kom jag hem å har presic käkat ostkaka till lunch och ska sätta igång å plugga!
jag har ett fördjupningsarbete om choklad att skria tills på måndag ...
nu måste jag sätta igång see ca xoxo linn

hallojsan sa i vintern !

nu kan man ju verkligen säga att det är vinter i sverige !
svinkallt är det iallafall och jag förstår inte hur jag ska klara  mig....
idag åkte jag direkt efter skolan å mötte martina så gick vi till en tjej som gör naglar , hon var verkligen superduktig och snäll:) '
bild kommer sen för nu är jag hos martina och vi har nyss ätit palt. jag hade aldrig ätit det men det var faktiskt gott måste jag säga. ikv är det väl inget på teven men tur det för jag måste plugga när jag kommer hem den saken är iaf säker!!
imorn är det fredag och jag har typ en timmes lektion sen slutar jag fett skönt !
pusen

michaela

       

saknar dig !

pallapallapallapalla

idag hade jag sovmorgon eftersom vi inte hade eget arbete på matlagningen egentligen behövde jag plugga den tiden men vem orkar gå upp tidigare för att plugga? inte jag iaf !
sen när jag kom till skolan hade vi typ 2 timmars lektion med OP08as lärare Boel som hade föreläsning om psykiska sjukdomar... det var intressant men dryyyyygt att sitta ner så länge !
nyss var vi nere i matsalen, jag å emma var tvunga att va slavar åt jossan igen! eftersom hon har fått en ny höftkula men ingen annan kan ju göra det eller typ att hon kan få en egen assistent. sen blir jag irriterad på dom nissarna som bara kommer och går som dom vill i den här jävla klassen !
okej andas linn..............................
snart har vi matte sen psykologi hur tråkigt som helst sen ska jag åka å äntligen fixa mina naglar sen till martina, kan hända att jag solar en stund oxå... men vi får se jag är skitsugen att åka till kista  ! :)
nu signar jag ut, slut .....
å pussen på er alla

glömde ju en hel del !

... jag somnade ju vig 4 inatt för att jag hade så ont så jag försov mig imorse så jag missade invalet men jag pratade med läraren sen och hon förstod så hon gav mig en uppgioft som jag har flera veckor på mig att göra, jag har fått en speciallare så jag behöver inet komma på lektionerna på typ 2-3 veckor ! hur skönt är inte det ?
sen så ringde jag till nageltjejen som bella går till och jag ska dit imorn kl 15 så jag gymmar  inte imorn ist får jag väl göra lite hemma :)
sen en ännu en nyhet ... det är nu endast 4 dagar kvar till OP07 åker till ÅLAND ! det är vad vi ser fram emot tror jag ...
skolan gick bra idag å efter skolan så åkte jag hem eller martina hoppade på min buss och jag följde med henne och hämta grabben som hon är barnvakt åt, han är 6 år lika gammal som min lillasyster sååå himla gullig han hette markus:) sen svängde jag av mot mig å dom fortsatte traska vidare till ett annat dagis för att hämta det andra barnet som var 3 år och hetter frida., hahah hon var tydligen rädd för martina förra ggn så vi får väl se hur det går denna gång !
nu var jag nog klar :)

öppet hus på åva gymnasium !

ja igår så var det ju det efterlängtade öppet hus på åva, jag var i skolan frånb klockan 10 på morgonen till 8 på kvällen (!!!!!!) förstår ni hur hemskt det var att äta MIDDAG i skolan ?! det kändes bara sååå fel. när jag kom hem slängde jag mig bokstavligt talat mig i sängen och kollade på despaerate å ett avsnitt av gossip sen låg jag i sängen hel trött och försökte sova men tror ni det gick ? neeej för jag har skiiitont ni vet ... där hjärtat sitter fast på höger sida! fyfaan tänk om jag får en propp eller att ena min lunga bara läggar av sådär????? vf straffar gud mig ? jag röker ju inte ens ! !!
jag börjar seriöst fundera över att åka till löwets närakut å kolla skiten men det är så långt så jag vet inte om jag orkar !
nu ska jag luta mig tillbaka och äta min choklad här å vänta tills kl blir 9 då det är greys ! :D ha de bra ! pussen

fyfaan va trött jag är !

jag fullkomligt dööör.
igår åkte jag, hanna, frida å emma hem till emma senare kom matilda oxå å hanna for väl hem vid 9.
sen kollade vi på prison break, aa vi bakade ju innan! men iaf så somnade frida under prison break å efter det gick vi andra och la oss. sen hade jag tydligen pratat med elias som jag inte kommer ihåg. sen vart det ju en ganska stressig morgon så vi sprang typ, sen nu väl i skolan har vi svenska och ska arbeta med författare typ,. jag är med linda å vi ska jobba om Jean- *Jacques Rousseau!
efter det har vi samhällskunskap... *knorr*
sen har vi lunch, sen våran mentor annika sen engelska sen är det ju den här jävla öppet hus,..... hoppas min baby orakar pallra sig hit så jag har sällskap på vägen hem :)
nu ska jag kolla runt lite på blioggar (A) pusseen

spindelfobi och glas i tusen bitar

jag lyckades dra elias up ur sängen efter mycket jobb!
sen for vi till stinsen för att handla mat och lämna in min mobil så nu hoppas jag att den förbättras, men jag har förfarande mitt nr bara det att jag har en lånetele. :)
sen när vi kom hem gick vi till joseph där även hans föräldrar var, så vi åt å så skulle pojkarna sätta in ny duchkabin tror jag det heter såna där glasdörrar. och dom började med det ena som var nemas problemas med, men sen när dom ksulle ta in den andra sprängdes allt i tusen bitar så att alla tre stod som förstelnade täckta av småsmå glassplitter!
fyfaan vad chockade alla var . sen var det ju bara att sätta igång att sopa upp allt. stackars joseph ska få duscha hos oss sen.
just nu är jag å elias hemma igen, jag kollar på one three hill och väntar på att gossip ska börja (kl 19 på kanal 5 )
medan elias rensar sitt terrarium... usch och blä säger jag bara.
aja nu ska jag luta mig tillbaka och chilla ! pussen

årets första snö!

godmorgon eller ska man säga godeftermiddag?:P jag vaknade för en liten stund sen av att telen ringde haha sen fick jag ett sms av martina: det SNÖAR :D!
jag kollar ut genom fönstret och vad ser man om inte dom små flingor droppa ner':D fast det tråkiga är ju att det är blött på marken så det smälter ju med en gång...
idag vill jag gå till stinsen å checka läget ... men med tanke på den pajasen som sover brevid mig just nu så kommer väl han inte vakna första timmen ^^
jag tror jag ska gå å göra lite frukost nu :) ha en bra dag! pussen


ville bara säga att...

... just nu står 4 pojkar i mitt kök och lagar oxpytt. vem faan pallar det kl... snart 3 PÅ NATTEN ?!
hakuna matata^^
jag däremot kan knappt hålla ögonen öppna efter två avsnitt av gossip jag praktiskt taget tvingade mig själv att kolla på dom för jag skulle komma ikapp älsklingen min, han satt ju uppe igårnatt och såg på typ 5 avsnitt !
jaja  nu ska jag försöka blunda en stund till ljudet av gafflar som skrapar mot tallriken haha det är nått man sällan hör eller vad säger ni ?

xoxo linn

min lördag har vart såhär...

... jag vaknade med min sötnos vid sidan av mig som snarkade haha så söt. sen ringde hans mor å efter stund kom hon å hämtade oss så åkte vi till ikea å där var bella å joseph vi köpte lite småsaker till hemmet å sådär. sen käkade vi allihopa på bk i akalla å for hemåt därefter kom våran kära granne helena å fikade med oss å sen skjutsade hon mig å martina till täby där vi mötte fridilutt å matildilutt... vi skulle på fest men lyckades inte hitta nått kul så efter mycket om och men åkte jga å martina iaf hem å jag gjorde nyss varm choklad å rostad macka med ost och skinka :) muuumdigt värre!
nu ska jag kolla på gossip sen sova ha de gött  ! pussen

gossip ftw!

jag har ju mina perioder där jag kollar på olika serier, det har varit tex, greys, scrubs o.s.v ,men nu är de gossip girö som gäller haha till och med elias tycker det är bra !
idag spelade jag ju bowling med elias å hans vå kompisar jag brukar ju vara den som är mästaren men inte idag inte, men det är kanske inte så konstigt med tanke på att en av hans kompisar som vi spelade mot hade spelat sen han var sex är ! men jag krigade med mina rosa klot... bilder kommer sen :) när vi kom hem satte sig älskling vid datan å spelade nått spel som verkar skittråkigt och jag somnade brevid, jag sov i över en timme då var jag riktigt trött kan jag säga.
iaf så när jag vaknade var jag utsvukten så jag gjorde middag, det blev bandspagetti med stekt korv haha (a)
nu åkte elias precis för att lira lite inomhusfotboll med grabbsen så jag passar på att ägna all minb tid åt... datan typ haha :P
sen ska vi kolla på ännu mer gossip å bara vara hemma. imorn blir det kanske till täby å träffa flickorna ! :D på dagen kanske jag pallrar mig till stinsen å kollar lite sen ska ju jag å elias til hans mor å far för helgmiddag som alltid., sen drar jag väl ut då rå ^^

nu ska jag nog skala lite morötter å göra holiday dip till supergott verkligen ! :) pussen

fredag förfaan!

idag var OP07 på danderydssjukhus och tränade på att a blodprov, injektiera, sätta in kateter och se hur man deffar. väldigt viktiga grejer som vi behöver kunna!
jag hälsade på regina en stund å  sen satte mig på bussen i kurs mot sollentuna,
nu måste jag kolla på¨ gossip eftersom en vioss tjockis drar i mig nu. pussen

CHOCKTILLSTÅND!

idag har vart en chilldag, fest på plan 6 i åva gymnasium. haha eller iaf i OP07s klassrum... jag tror vi spräckte en och annan högtalare eller vad tror ni flickor? :)
efter skolan sprang jag praktiskt taget till bussen å hann med bussen precis,sen åkte jag hem bytte om å kilade ner till gymmet... det gick väl bra tills jag märkte att hela gymmet var tyst och jag var den enda som tränade och kollade ut av ren reflex och vad tror ni jag ser tryckt mot fönstret?! JO EN BLOTTARE SOM STÅR OCH RUNKAR ÅT MIG !
fyfaan jag är fortf i chock !
efter gymmet möte jag elias i sollentuna för jag vågade inte gå hem själv, sen fixade vi oss å drog  till söder och mötte min moster pia, vi fikade på ett mysigt fik som hette muggen :)
nu är vi hemma igen å snart ska jag kolla på teve å ta en varm skön dusch tror jag ! pussen

idag är du som bäst Linn !

hälsningar Frida... antar att det är Fridas motivation varje dag haha ;)
nu sittrer jela OP07 i datasalen å gör tester om vad vi kan om kapilär- och venprovtagning...
vi ska ju till kliniskträningscenter som ligger på danderydssjukhus imorn, vi ska få lära oss att ta blodprov( som tur var bara på en plastarm ) haha annars hade väl den männsika dött!
nu måste jag kila vidare pussen

`` pissväder``

alla säger ju att det är pissväder ute bara för att det regnar, och den gamla klyshan att man inet kan göra nått här i sverige men vadå vad kan man göra när det är varmt? :P
man kan faktiskt kurra ihop sig i soffan med tusen filtar, te/varm choklad och kolla på teve eller spela spel det är hur mysigt som helst. sen om man vill gå ut så kan man ju tex. bowla, bada, bio ,shoppa,  o.s.v
jag har fantasi när det gäller andra men inte mig själv haha jag vet !
idag hade ju åva gymnasium resursdag, det är som z-dag för ni som går på rudbeck.
vilket betydde att treorna gjorde nationella och tvåorna var tvugna att lyssna på två föreläsningar. jag var på en om maskrosbarn och en om ungdomar som blir psykiskt sjuka. jag kan säga att maskrosbarn var mycket intressantare än det andra skiten. hon läste ju innantill så man somnade ju typ. sen så hade v lunch å friskis & svettis pass. men jag hade så sjukt ont i huvet så jag gick hem efter föreläsningarna. jag mötte alex i sollentuna som skulle fara till sin skola. :)
ikv är det ju greys som man inte får missa! :D

nu ska jag ta å kolla på gossip girl ett tag sen får vi sen vad som händer . pussen

ett sista inlägg

efter 4 avsnitt av gossip girl svider ögenon men jag kan inte somna för jag vet att snart kommer min älskling hem... han kilade över till joseph för en grabbkväll undra vad killar egentligen pratar om? :P
nu ska jag iaf försöka sova en blund tills han kommer, har ju trotts allt sovmorgon imorn =)



xoxo linn

mitt första playstationspel

idag överraskade min baby mig med little big planet :D hihi jag sa att jag ville ha det för joseph köpte det när det kom ut å jag fick prova, fyfään va kul det är ! i just love it <3


nedräkningen kan börja!

idag var det då exakt två veckor kvar till OP07 ska till Åland.
allt man pratar om är väl typ vad vi ska hiutta på för jämvulskap haha nejmen hur vi ska sova å allt praktiskt likxom, på fredag ska vi ju även till danderydssjukhus å öva på att ta blodprov å idag mjukstartade vi med en apelsin haha,
dagen gick relativt snabbt faktiskt även fast det var min längsta dag !
efter skolan åkte jag direkt hem bytte om å gick till joseph där även regina å elias var sen kom då min älskling å vi åt middag det vart köttfärsås och makaroner, supergott.

imorn har jag sovmorgon så det ska bli najs sen har jag inte så värst läng dag och efter det ska jag traska till täbban å fika med carro å alex :)
hoppas ni har haft en bra dag ! pussen

farsdag! 9/11-08

shit det kännns som att det är morsdag å farsdag hela tiden?
jag vaknade typ nyss av fjanten som kom å väckte mig haha nej jag ba skoja älskling. men iaf så jobbar han idag å efter det ska vi till hans föräldrar för att fira farsdag.
vi får se vad som händer ikv :) puyssen

hos alexbalex

här sitter jag hos alex med carro å han då :P jag drog till elias mamma å käkade å va där med joseph å bella ett tag sen fick jag skjuts av hans mamma till eds där jag mötte dom hära filurerna :D vi köpte godis å sådär, sen traskade till alex för att prata lite grann om allt mellan himmel och jord, det var ju som sagt ett bra tag sen vi sågs så vi har ju en hel del å prata om !
om si sådär 45 ska jag gå till kvarnskogen för att möta baby han har krigat å jobbat. glömde jag att han var uppe tidigt imorse å spelade en fotbollscup i solna? yes å dom vann ! grattis fc täknik tyvärr kunde jag inte kolla eftersom jag slet som ett djur på jobbet ^^ menmen ni kämpade gott grabbar, å extra grattis till joseph som gjorde det avgörandet målet ;)
nu ska jag ge mig på guitar hero som carro står å tror att hon kan klå mig på ! haha lycka till dude
pussen

äntligen är sista jobbdagen avklarad !

jag kom precis hem från jobbet å har käkat, ska hoppa in i duschen å sen ringa lite folk.. jag har lite beslutsångest om jag ska vara med matilda å frida eller om jag ska vara med alex å carro :) hm...
elias ska ha nån liten lagfest här hemma antagligen blir det öl för deras del framför fifa 09!

imorn ska jag sova som en griiiiiis säger jag bara ! :D jag har vart trött hela veckan haft tusen tankar i skallen å är helt utbränd känns det som, nu har jag iaf lämnat in kläderna på donken å jobbat min sista dag. jag är stolt över mig själv!!!
nu måste jag faktiskt sätta fart här, ha de gött! pussen

dags att sova

nu har jag, wille, elias å joseph spelat little big planet ett tag. men det är dags å krypa ner bland duntäcken å sova skönhetssömnen :) godnatt sverige !
pussen

home sweet home sollentuna

nu har jag kommit hem äntligen. var i skolan å det gick väl bra som vabligt, det kom en volontär å pratade om tiden när hon var i el salvador. vi ska ju som sagt få praktisera utomlands nästa år så vi ville veta hur det var att vara i ett fattigt land och jag vet inte om det verkade så lyxigt där men jag skulle jättegärna vilja hjälpa dom människor som varkenb får mat eller vatten.

efter skolan åkte jag, frida å matilda till mig först sen till väsby, vi skulle kolla på skor som emma sa att det var superbilligt, sen mötte vi fridas kompis... som jag inte kommer ihåg vad han hette nuigen (a) men han var jättesnäll faktiskt :)
sen åkte jag hem åå sov en stund faktiskt var helt utmattad. sen vaknade jag å lagade mannagrynsgröt till mig å älsklingen,sen kom wille å hämtade elias dom skulle spela fotboll. sen kommer nog bella å joseph för vi ska ju spela little big planet det verkar askul !:D
imorn ska ju jag jobba... knorr men det är ju faktiskt sista ggn... sen är jag friii som en fågel! ha de så gött nu pussen

op07s egna rosa smurf

haha idag var en galet rolig dag i skolan. vi flumade som vanligt, jennie hade genomgått extreme mak
eover. superfint ! :) sen på psykologin så skulle vi fylla i våra egenskaper och sen skulle en kompis skriva vilka egenskaper som dom tyckte passade in på mig. emma, frida å hanna kom fram till att min humor är lite konstig för jag hinner inte ens prata klart innan jag ligger ner på golvet å dör av garv haha sen sa dom att jag va en liten rosa smurf som var helt enkel speciell antar jag !
haha sen nämde dom även att mina pannkakor är dåliga(men emma jag lovar det var din stekpanna ) från gårdagen sen vi var hos emma... hahah dom var goda iaf (a)
idag hade vi matlagning å vi gjorde hamburgare till våra bröd som vi gjorde i tisdags.
efter skolan åkte jag hem en snabbis å bytte om sen kilade jag upp till sjukhuset för att gymma ! så skönt det var att svettas lite haha, nu kom jag hem ska duscha å äta mannagrynsgröt. muuuums sen ska jag å elias åka till kista för att hämta ut biljetter vi ska nämligen på ibo ikv å se förhandsvisningen på saw 5. gissa om jag kommer skrika ? :P
aja imorn är det fredag å jag tror jag ska vara med antingen frida, emma, matilda å hanna eller så ska jag vara med elias, wille, bella å joseph.

nu måste jag faktiskt röra på påkarna ! pussen

palla tänder!

jag håller på att få en visdomstand på vänster sida så det gör ont när jag äter och det bultar :( menmen jag har tagit en alvedon nu så hoppas det går över... idag var det skola som vanligt, hade lektioner å kom i tid å allt. jag är faktiskt stolt över mig själv att jag inte skolkar, jag får bra betyg å jag gör mitt bästa på lektionerna. visst ibland kan man få en och en annan dagdröm men det är stabilt.
vid lunch fick matilda åka in till akuten för hon hade så ont i magen, stackaren ! :(
imorn smäller det.

ikv är det ju greys det får ni inte missa! :D kl 21. 00 på 5an.
nu ska jag vila en stund å kolla på teve sen duscha, ha de gött- puss

vilken jävla dag !

imorse började jag 8 som alla andra tisdagar ^^ å jag vet inte vad det är med mig men jag kan inte sova... så skulle man laga mat det första man gjorde. vi gjorde hamburgebröd haha.
jag fick veta att jag har vg i matlagning idag faktiskt !
dagen rullade väl på bra å vi fick sluta en timme tidigare, sen mötte jag carro på bussen påväg hem :)
när jag kom hem sov jag en stund å nu kom joseph, han jag å elias ska ner till sollentuna å handla lite mat...
pussen

OP07 på is

haha idag hade vi ju idrott å vi skulle åka skridskor, det finns tre uttryck för hur vi såg ut...
1. bambi på hal is
2. en bebis som tar ett steg i taget, precis i början
3. en gamling som vacklar sig fram i lugn och ro
haha ialla fall så fick alla sig ett gott skratt när jag, hanna å matilda gled ut på isen med våra hockeyrör(notera att jag aldrig i hela mitt liv har åkt det förut ! )
vi var nog dom som var i mitten av isen när dom andra skulle vända å åka tillbaka. låter kanske konstigt när man förklarar såhär men ni fattar som är från OP07 ;)
efter skolan åkte jag, emma, matilda å frida hem till mig å kollade på en film som angelina jolie spelar en volontär. till det svullade i oss marängswisch mumsigt värre.
imorn börjar vi 8 fyfaan asså jag kommer dö men jag ska strax gå å sova så jag är utvilad å pigg imorn, jag å elias har bara sovit 2 timmar inatt för vi kunde inte sova... vet inte vf men vi låg å pratade å kollade film å massa.
nu ska jag tvätta av kemikalierna från ansiktet å borsta gaddarna ! :) sov sött ! pussen


jag i mitt långa hår :) <3

dränkt i massa skit

nu har jag läst cirkus 60 sidor i min engelska bok. haha å jag fattar faktiskt !
nu har jag tagit hand om mig själv en stund, duschart, ansiktsmask, snart manikyr, pedikyr, hår, å hela faderullanlej så nu är jag ren å fin :)
vi var ju å kollade på bondfilmen... sådär tyckte jag men jag ville verkligen komma ut lite jag pallar inte att bara sitta inne å läsa min förbaskade engelska bok hela dagen!
snart ska jag å baby kolla på en till film tror jag... den heter ``baby mama`` haha verkar skitrolig. sen måste jag väl sitta uppe aslänge å läsa min skitbok, imorn  ör det ju som sagt skola, detta lov har gått otroligt fort eller vad säger ni ?
imorn ska vi åka skridskor på idrotten haha fett kul ! :P
jaja nu ska jag inte slösa mer tid på den här apparaten... har redan suttit å fixat å trixat med designen. verkar dock inte fungera men jag får väl bve martina hjälpa mig nån dag ! (a)
see u guys ! pussen

din patetiska hora!

GÖR VAD DU VILL MEN LÄMNA MIG IFRED FÖR GUDS SKULL!


vad är det med dom där idioterna ?!

mcdonalds ringde mig typ 8 imorse å frågade om jag ville joba... TROR DOM DET SJÄLVA ELLER?!?!?!?!
aldrig i hela mitt liv att jag tänker jobba mer än jag behöver nu !

sen ringde elias föräldrar å sa att odm var påväg fast det var typ kvart i 12 så  dom kom typ 12. sen kom även jose4ph å hans mor lagade lunch / frukost idag igen till oss! skitgott vare så nu är jag proppmätt å sitter å försöker läsa min engelska bok som ska vara utläst imorn. !!!
ikv ska jag på bio med elias, joseph, bella, wille mark å nån mer tror jag ... vi ska se den nya bondfilmen. jag kommer somna jag lovar !
nu ska jag fortsätta ``läsa min bok `` ! pussisaR



det kunde inte bli bättre!

idag har jag bara vart med dom jag verkligen älskar.
först blev jag väckt av elias pappa som ringde å sa att han skulle komma å häma oss, men lika glad var jag för det, vi åkte hem till dom å käkade frukost/lunch. sen åkte vi hem å bara tog det lugnt. jag å älsklingen bråkar nämligen om laptopen nu för båda vill sitta vid den ! :P hahah
sen ringde vi bara mamma för å snacka lite, å så sa hon att hon skulkle komma upp till stockholm för att gå å tända ljus vi min morfars å min morbrors grav, som man gör på allahelgona helg. guuud vilken stor kyrkogårf. tusentals folk som var begravda där å anhöriga som samlades för att tänka en tanke åt dom bortgångna. superfint å mysigt !
sen åkte vi till mormor å käkade, det var jätte kul att träffa mina mostrar , mormor å morbror samt mamma, jyrki å lilla jossi.
jag trodde jossi skulle vara lite blyg för elias men icke sa nicke hon älskade honom!
så samfattning av dagen är alltså att jag har verkligen kännt kärlek från familj och min elias då såklart. jag har väl fällt en tår idag och elias har kramat om mig å tröstat mig.
jag älskar verkligen er allihopa. <3

2 dagar kvar på höstlovet

idag rär det lördag, vädret är faktiskt helt okej. soligt, blå himmel och så som de ska vara. antagligen är det kallt men det sägs ju att snart kommer snön.
idag har jag å baby vart tillsammans i 9 månader ! :)
nu måste jag gå för elias pappa kom nyss för han ska skjutsa oss hem till dom så nu kom joseph oxå. kanske skriver igen sen. pussen

tjenamittbena!

nu är det ju typ vinter seriöst !
igår hann jag inte blogga hade fullt upp, vilket fall som helst så sov jag ett bra tag sen kom martina vid typ 12 å vi kollade på teve ett tag sen satte vi igång att städa, hela lägenheten vart som ny ;)
sen gick jag ner till sollentuna sjukhus å gymmade hos sjukgymnasten, sen gick jag hem å elias kom å hämtade mig(med sina pärons bil) kan ni tänka er? elias föräldrar är  äntligen hemma! efter en månads semester i libanon är dom hemma, det känns skönt för då kan jag skvallra lite om elias till hans mamma mohahah !
iaf så åkte vi hem till dom å käkade, sen var det lilla julafton jag fick en guldig väska, ett fint brunt långt halsband å ett heligt armband som var från mariastatyn så nu ska jag vara helad då.
efter det åkte jag å baby hem till oss å martina, matilda å andreas kom å vi kollade på film å sjöng sing star, jag äger på suspicions mind med elvis presley ! ;D

idag kunde jag dock inte sova lika länge, drömde skitkonstiga grejer sen gick jag å älskling upp, han är ledig hela helgen å jag började inte jobba förän 4 så vi passade på att kila iväg till stinsen å mötte martina. jag fick ett par skor, som är perfekta för det här skitvädret (regn) å sen fick jag även en röd klänning jättefin ! :)
sen åkte martina hem å vi fortsatte i kurs mot sollentuna för att hämta ut ett paket från min kära mor. hon skickade en ursöt mugg, massa godis, bröd som hon själv bakat å badgrejer :) tack !!!<3
när klockan smög sing fram mot fyra tog jag bussen till jobbet å slet som ett djur ! fyfaan asså jag dör i mina fötter, rygg å aa överallt. jag blev hämtad av elias, wille å joseph. jag har precis duschat å grabbsen sitter å spelar fifa 09. å jag sitter vid våran nyinköpta laptop! wiho äntligen säger jag bara, jag slipper få ont i ryggen vid den stora teven (datan) nu ska jag bara ta en macka med choklad på sen lägga mig i sängen å glo på teve tills jag somnar. nu är helgen oplanerad förutom att jag ska SOOOOVA som fan plus söndag kväll ska jag, elias, joseph, bella, wille, mark å willes bror på bio vi ska se bondfilmen som går på bio ^^

RSS 2.0