har inte skrtivit här nu på ett tag nu va?

igår sprang vi ju 2 mil(vi orienterade med skolan) så jag var helt slut när jag kom hem, jag åt å gick ner till sollentuna å mötte min baby å vi gick in på h&m å han köpte en stickad tröja strumpor till mig och vi delade på ett paket med 2 par vantar ! :)
sen gick vi hem å sov en stund sen kom martina å matilda å grabbarna för dom hade korpenmatch så vi tjejer hängde med å ``kollade`` hahah vi snackade om helt annat kan jag ju säga(A) 
sen drog alla hem till sig förutom daniel som åkte med oss hem, vi åt kvällsmackor å sen gick jag å la migt, pojkarna satt rätt länge uppe tror jag för elias kom in å sa att han hade somnat vid datan å hade ont i ryggen, haha konstigt tänkte jag !
skyll dig själv lille vän.

idag var jag ju ldig så jag sov till 11, sen gick jag ner till sollentuna å mötte martina, sen åkte vi till kista å shoppade.. igen fan jag som skulle spara aja det var fint iaf!(A)
sen gick vi hem. vi promenerar rätt mycke nu men det är bra motion tycker jga. testa det !!!
när jag kom hem satte jag igång å steka pannkakor sen städade jag rovt. vet ni hur mycke damm det kan finnas under en soffa? typ en decimeter ... jag driver INTE!!!
sen kom min pojke hem med en teve som han satte i sovrummet. äntilgen ! vet inte om den funkar men det får vi se kl 9 då desperate houswifes börjar '* ! MISSA INRE!
nu ska jag väcka min prins ¨så att han kan kolla på ålbo-united!
sen ska jag ta en duscha å teven sen sova ! pussen


Åre 4-8/1-09

den 4 januari åker jag och elias plus kompisar till åre på skidsemster, jag trodde aldrig att det skulle bli av men i fredags bokade elias allt så nu är det bara att spara pengar då !!!! :D


var bara tvungen...

   
isabella                                                     Julius(råkade ta en flickram en det är en pojke)

haha guud va lika dom skulle vara !

söndag=tragisk!

ja så har heela helgen gått. igår jobbade lilla jag, bara 4 timmar men det räckte för mig kan jag säga! jag ger det här jaobbet MAX 2 månader. jag pallar inte!

efter jobbet möttes jag av martina som satt å väntade på mig! :P jag hade tagit med mig mat till oss(chiken wrap & cola sen paj som efterrätt) mumsigt värre, så vi hade lite piknik sen begav vi oss till kista(vi gick) vi köpte båda lite smått å gott:)
sen gick vi hela vägen hem till sollentuna. och sen tänkte jag bara chilla hemma med min älskling men hans kusin(joe) var på besök så grabbarna var oxå här å dom spelade sällskapsspel, gulligt va? hahah
så jag bestämde mig efter mycket om och men att följa med, martina, freja, frida å natta på fest i väsby. det var väl trevligt at´t komma ut för en gångs skull men jag hade ju mina nya skor som var hårda så jag fick ju självklart skavsår å martina fick bära mig ett tag (a) haha

ja å om alla vill veta så är jag å martina numera kallade för ``gin & tonic``
hahah fråga mig inte vf men det var en kille där som sa att vi var det så vi var det ;)
det är väl passande ?

jag kom hem vid ca 1 å då kollade jag, elias å joe på en skräckfilm... ``waz`` tror jag att den hette. helt SJUK film säger jag bara  !!

idag ska jag oxå jobba fast inte förrän 19-23 så nu ska jag bara chilla ett tag, känner av igår i magen asså!
fast iofs så kom joseph hit nyss å frågade om jag ville hänga med han, bella å några andra till donken å jag sa ja men att jag skulle fixa lite grejer först. jag måste nämligen vika lite kläder som jag bara har slängt i sovrummet å blundat för. men nu ska det bannemig bli ordning på torpet eller vad säger ni?

kanske skriver mer sen å KAN´SKE lägger in nya bilder om jag orkar... pussen

i´m proud of my self :)

ännu en dag som jag har genomgått.
först, skola(börjar 8.20)
jag springer å skriver klart en inlämningsupgift på en rast!
vi kollar på en seeeeg film, vi slutar 12.
jag, matilda frida,emma å stina åkte in till stan för att åka på studiebesök i södermalmshallarna, östermalmshallarna OCH hötorgshallarna(snacka om jpobbigt det var )
sen åkte jag till häggvik, mötte martina vi tog nästa tåg mot stan vi mötte yohanna och freja, vi shoppade i stan. sen käkade vi på en mongolisk resturang å sen kollade vi på ``Patrik 1,5`` haha skitrolig, lite sorglig handling men roliga skådespelare och repliker (haha jag skrattar för mig sjäölv)

det va iaf en dag att minnas :)
imorn ska jag jobba extra på donken, bara några timmar mitt på dan sen blir det kista med martinut. sen chilla på kvällen med min älskling. nu ska jag gå å duscha sen sooova är sååå trött.
lägger upp bilder imo0rn å skriver vad jag köpt! mina tofflor har kommit... supersöta!!!

vi hörs, puysen

blev väl inte som man tänkte sig...

igår cyklade  jag, elias å joseph till stinsen.
jag har vart irriterad typ hela dagen vet inte vad det var med mig? iaf så var joseph jättetrött å hungrig för han kom direkt hem från jobbet. å elias var väl oxå trött från jobbet men jag var pigg å hade sett fram emot lönen å ville shoppa. men jag fick inte med mig så mycke hem, det blev dom röda skorna, en vit t-shirt, en rosa mössa å en svart tjocktröja.
jag hade ju velat kolla en hel del mer men så blev det ju inte. d vart jag sur på elias å han vart sur på mig för att jag skällde ut han å hade en sån där kaxig å stöddig röst. jag förstår honom jag orkade knappt av mig själv. men så när vi kom hem fick jag en sån där ångest attack igen... jag ville inte göra nånting. så jag sket i flickorna(förlåt) å skulle gå ner till ica för att hämta ut mina tofflor som hade kommit från nelly, men det va stängt så jag tröstade mig med ben & jerry glass.

när jag kom hem spelade jag å elias kalaha som vi köpte oxå i stinsen. sen åkte han iväg för att få ut sina agressioner på en fotboll. så jag satt å stirrade in i teven, asså den va på å sådär men jag kunde inte koncentrera mig för jag mådde verkligen inte bra. när elias kom hem så vart vi gulliga igen å myste å åt ben & jerry glass tillsammans.
sen gick vi å la oss som nykära.
JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT VERKLIGEN ELIAS<3

nu måste jag avsluta, pussen

jag <3 träna!

jag fick världens kick  av att träna idag faktiskt !
<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  
 

bebisen är ju bara för söt!


Rihanna Disturbia

http://www.youtube.com/watch?v=p8X-fSPPuIw&feature=related

bästa låten ever !!!!! <3

disiplin på ungarna!

idag när jag skulle ta bussen hem från mörby(missade 627 som bara går en gång i timmen så jag svängde förbi mammas jobb) så iaf så när jag skulle gå av så var det typ ett helt dagis som satt vid mig typ å självklart skulle dom av samma station som mig. å alla vet ju att man ska släppa förbi barnen innan man själv går av men jag tänkte vara lite smidig (alla vet väl att jag är smidigast right?) å smita emellan iaf. men dom där små sakerna var ju mindre än mig så dom kunde ju bara knuffa undan mina ben å ta upp hela dörren så jag stod där ihopklämd vid papperskorgen å väntade på dom 10 ynglingarna skulle gått ner å stod på led.herregud va vi så fräcka när vi var små? nej mer dsiplin på barnen idag tycker jag vafan.
nog om det, över till gårdagen(kvällen)

jag å elias fixade iordning oss, å faktiskt CYKLADE till kista för att se på ``mirrors`` fyhelvete vad läskig den var. jag satt å trycke elias hand hela filmen för jag va så rädd, satt han fick typ blodstop å blev iskall om fingrarna(förlåt älskling)
aa som ni förstår var jag GALET rädd, medan elias satt å garvade åt mig. (han blev rädd en ggn )
sen cyklade vi hem oxå haha ;) värsta skogsmullarna asså!

idag har vi haft språkfestival på åva gymnasium för att fira EU´s språkdag. vilket betyde att vi skulle gå runt till olika klassrum å lära oss om olika språk och dess kultur, inte för att jag tror att jag lärade mig så mycket men jag gick iaf på :
arabiska, kinesiska och norska

vi slutade 10 i 12 så jag tog bussen till mors affär å hälsade på en snabbis, sen tog jag bussen hem. nu har jag käkat å ska snart börja rulla ner mot sollentuna sjukhus för att kolla mitt stackars finger (som jag inte har nån känsel i på översidan!) sen ska jag oxå gymma hos min sjukgymnast. jag är för en ggns skull riktigt taggad!

sen ska jag hem å fixa mig å vänta på elias, vi ska till stinsen å shoppa(lönen har ju kommit! ) ;D wihooo äntligen !
sen kvällen spenderar jag med mina sötnosar:
martina, matilda å yohanna.
vi får se vad vi hittar på :) <3

grattis till freja som fyller 17 idag ! :) <3 www.frejjsan.blogg.se

jag uppdaterar senare :) pussen


den bjuder jag på, hahahah !

på utgång!

skolan gick bra, faktikst tror jag tillochmed att engelska provet gick bra! :) efter skolan mötte jag martina å matilda som hade kommit på besök, sen tog jag, emma , martina å matilda bussen mot sollentuna. m&m gick av vid vallen för dom skulle till stinsen, emma hoppade av vid sollentuna å jag fortsatte i kurs mot kista c jag skulle hämta biobiljetter till ``mirrors`` som jag å elias ska på :S alla säger att den är döläskig men vi får se...
jag är iaf hemma nu å elias oxå, han duschar, snart ska jag oxå ta mig en snabbdusch å sen ska vi cykla till kista å kika lite på kläder sen kolla på bio . MYSIGT såger jag bara ! :D <3

jag kanske skriver senare om hur filmen var ikv. ;) pussen !

SF Bio: Mirrors

en anning träningsvärk och av med skenan äntligen !

yes idag är en dag att skriva i historian, jag blev av med skenan från handen !
så jävla skönt. jag känner mig fri som en fågel.
jag kan inte sträcka ut fingret än men det går famåt snart hoppas jag... jag har fått små ``övningar`` som jag måste göra för att det ska få tillbaka maximal förmåga. jag ska tillbaka till arbetsterapeuften på torsdag igen för att kolla hur utvecklingen går.

jag trodde ju att jag skulle få världens träningsvärk från gårdagens motion men icke sa nicke. jag känner lite i låren men inge värsta.

idag hade jag sovmorgon men kom försent(a) haha jag kollade på elias klocka å tänkte att det var min klocka, och ni som känner mig vet ju att min mobil går ju typ 3-4 min efter för att jag ska hinna till alt. så jag missade ju bussen och kom typ 10min försent. sen gick jag tidigare idag oxå för jag skulle ju till tanten som hjälper mig med fingret :P ganska chill dag ^^

när jag kom hem från sjukhuset stod elias pappa vid spisen å lagade carbinara(MUMS) sen kom hans mamma oxå och städade lite grann(a) hehe vilken lyx va? :)
sen kom elias hem vid 8 å så kom hans kompisar å dom drog nyss för att spela fotboll!
jag ska snart ducha sen kolla på teve å plugga! faan jag har engelska prov imorn :s och tror ni jag har pluggat eller?! NEJ
jaja nu måste jag sätta igång faktiskt annars kommer jag få ångest inatt.
godnatt på er. Pussen


om ni ville veta såg jag ut såhär dagen då vi hade skolfoto(jag hade glömt bort det totalt)

älsklings bullar:)


exakt 10 månade kvar(22/7-09)

ja idag är det 10 månader kvar tills jag fyller 18 år !!! (a)
vi bakade inte bullar igår.. elias jobbade bara till 12 idag så hyan gjorde det medan jag var i skolan (min gullunge! )
bilder kommer upp inom kort på bullarna!
jag hade m9in löngsta dag idag, slutade 4.vi hade idrott å jag va faktiskt med på den. vi hade fotboll tomhus å sen fick vi springa 4 vrv runt planen som en avlsutning.
när jag kom hem var jag helt slut så jag däckade i soffan med joseph. haha alltid han å jag å somna, vi satt å väntade på att hannah montana skullle börja på disney channel. :P
när jag vaknade smsade jag martinut å frågade om h0n ville gå till stinsen jag skulle handla lite på apoteket å när vi ändå var där passade vi på att kolla runt lite, självklartt hittar jag å martina en massa grejer som vi vill ha... bland annat dkor, har vi blivit som carrie i sex and the city :)

jag GICK både dit å hem så fattar ni hur trött jag är i mina stackars ben nu???

jag säger bara två saker jag ska göra:
*duscha
*sova
sen är jag död! imorn har jag sovmorgon så jag börjar 10, haha lustigt nog har elias oxå sovmorgon men till halv 11. mysigt värre!
nu ska jag kila, pusssssen

tjabbatjenahallå

gårdagenskväll blev väl inte som tänkt. jag åkte till martina å vi åkte rotebro å mötte först frida sen martin. sen drog vi till holmboda till en kille som heter anders... det va ju lite annat folk där oxå som vi inte behöver fälla en kommentar för högt om^^
iaf så kom elias å hämtade mig vid 12 så åkte vi hem... han satte sig vid  datan å somnade, kom in till mig vid 5 på morgonen. (det har blivit en vana för oss som jag inte gillar, det måste ändras*! )

idag jobbade ju min baby igen så jag sov till 10, då han kom å drog upp mig ur sängern å släppade med mig till willys(iofs incesterade jhag på att jag skulle följa med men ändå) så vi storhandlade mat. mums nu har vi massa godsaker! ;)

nu har jag bara degat framför teven hela dagen känner att fettet bara väller över... snart kommer alla grabbarna(det är ju chelsea- united) kl 3 va?
sen ska elias laga mat till mig, det blir fläskfilé å nått. sen ska vi baka bullar å jag tror att vi ska försöka tvinga bagaren willle att hjälpa oss*(**a) hehe

see u guys! pussen


oförstående

nu är kvällen så gott som planerad, jag ska på nån fest i rotebro med martina, freja å frida. jag är fortf i kärrdal men ska snart forsettr försöka tjata på mor lite om hon kan skjutsa mig till sollentuna, måste hem å fixa mig!

jag är fett taggad på fest men ändå så kommer våger å nått som säger att jag inte ska åka dit. men efter martinas sms tidigare har jag  ju inte återvändo!

martina(17:33) - om du inte följer med sen så blir jag arg.
jag 17:34) - jag SKA följa med. jag är ju fett taggad
martina (17:34) Bra!

... vf känner jag såhär? jag borde ju vara helt exalterad för att det äntligen är fest å min bästa kompis ska med, med tanke på att jag aldrig går på fest och att jag alltid är hos elias och med honom oxå^^

nu ska jag iaf snart åka! Pussen



gammal bild på mig som brunett!

lördag den 20/9-08

det blev ingen bio, jag gick till joseph å bella ist. vi kollade på ```tropical thunder``
den sög (se inte den!) sen kolla vi lite på teve å sådär. elias hade match(tror att dom förlora ...) så han kom hem vid hal 11.  sen gick vi å la oss rätt tidigt.'

idag jobbar min baby oxå :(
haha jag sagt att vi har sålt bilen, så nu cyklar elias til jobbet hahah! :P
jag ska till kärrdal idag snart.. ska duscha nu sen ska jag dra. måste fixa lite med papper o sådär. jag ska kanske vara med martina ikv... vi får se vad som  händer. skrevier mer när jag e i kärrdal. Pussen


fredag å äntligen heeelg förfaan!

inge skola på 2 hela dagar! såååååååå najs :D me like<3
var ju i skolan idag, rätt chill. jag hade bara inval på morronen jag å en annan tjej (nathalie) satt med varsin bärbar data å gjorde absolut INGENTING  hahah men vafan jag ska faktiskt jobba hemma(a)

sen hade jag vård & omsorg i nån timme, vi pratade om diabetes, jag va proffs om allt det :D ;)
sen hade vi ju skolfoto. det tänkte ju inte jag på imorse så vi får väl se hur det blir^^ den där jäkla fotografen fick mig att smila som en jag vet inte vad haha :P menmen det bjuder jag på!
vem vet kanske är så generös att jag lägger upp bilder här sen!

jag ska kolla på ``hogan knows best`` nu på mtv(världens bästa program) sen ska jag sova en stund tror jag (a) kanske ska på bio ikv med joseph, bella,mimmi å mimmis kille, vi får se annars blir det martin, freja å vicky eller bara vara hemma å dö!
ha de gött, njut av dagen som om det vore din sista. Pussen



lägger upp en bild på min söta lillsysteroch mig från i somras, jag saknar henne :(, jossi du är bä´st! <33 

en hel dag på sjukhuset!

imorse gick jag ner till sollentuna å mötte martina där vi tog bussen till södersjukhuset, handen krånglar ju fortf. dom kunde dock inte göra så myket, jagf får helt enkelt låta det ta sin tid. vi fick vänta jättelänge som vanligt^^
sen när jag kom in kollade dom crp och la om handen. crpn var bra (8) och handen känns stadig nu.
så vi äkte hem direkt för badåp var superhungriga!!!

snart kommer min älskling hem. hän är trött så jag tror vi kommer sova en stund sen blir det sjukhuset kl 19.30 sen får vi la se... det är väl förmodligen fotboll ikv^^(champions league är ju igång!)

nu ska jag luta mig tillbaka å bara chilla, ha det så bra! pussen

p.s tack till martina som föjlde tappert med mig idag å alla andra ggr! <3 d.s

skit oxå!

någon som kan nått om hur man fixar designen på bloggen'
?????
som ni ser fattar jag NADA av detta^^


R.I.P

jag läste nyss en blogg, jag har aldrig gråtit såhär mycket!
bloggen var om en 20-årig tjej som fick cancer och dog idag. R.I.P för dig Madde!

jag tänker på hur hemskt det måste vara för hennes familj, vänner och inte minst hennes fästman!
omg om det var elias som dog skulle jag totalt bryta ihop.
gå in å läs om henne, hon verkade vara en stark person som var positiv å kämpe ända in i det sista!

Maddes blogg:  www.jagefrisk.blogg.se
Maddes fästman:  www.therealcolombo.blogg.se

``Jag tycker vi ska ta hand om varann och tänka en tanke åt alla dom som lider, carpe diem!``



www.cancerfonden.se

galet trött och finger som aldrig läker!

veckan rullar på^^
det är redan tisdag och dagen var väl normal. vi redovisade våra arbeten som vi tragglat på i typ 2 veckor nu... kändes skönt.
jag åkte hem med en gång för ja va så sjuktt trött så jag gick bara å la mig med en gång sket i allt å bara sov (a)
älskling kom hem vid halv 6 å väckte mig med en bamsekram å puss på kinden! <3 sen värmde han mat från igår (joseph gjorde stuvade makroner å falukorv) svinigt gott fan !!! sen sov vi en stund till :P sen kollade jag på sjukhuset å nu idol. omg vilka stjärnor det finns i år!! bland annat en blind som sjöng helt fantastiskt! VET NI HUR HAN BLEV BLIND? han spelade fotboll med sina kompisar å så var det en kille som råka springa på han typ. gud jag grät...

nu ska jag fixa lite med låtar till min ipod sen kanske fixa nått gott att käka å te, måste hänga lite tvätt å fixa disken oxå... men det kanske jag lämnar åt elias(a)
vi hörs guys:)
pussen


döda mig!

jag vill bara dö, jag har ont i mitt kära finger, mår illa å är varm^^
jag har precis käkat, måste fixa massor av grejor idag känns det som. jag har inte tid att vara i skolan!

ha de gött ni andra! ;) pussen



min hand i princip,inte riktigt men NÄSTAN!!!

helgens händelser!

fredag:
jag var i skoolan, slutade 12, gick tioll banken fixaqde mitt kort, spenderade 8 timmar på akuten, så nu är mitt finger utsträckt(tvingad som man är )
jag går på alvedon som smärtlindrande för att det gör så ont. dom har lagt in en skena för att min sena har dragit ihop sig 30% och om jag inte rätar ut den kan den behövas påereras!

lördag:
jsg sov till halv 1, degade i soffan åkte till donken med daniel å elias. somnade framför teven (alltid framför fotbollen) sen valnade jgag å fixade mkig, älskling skjutsade mig till eds där jag mötte carro å alex^^
vi kollade på ``the heartbreak kid``
åt godis å snackade som gaqmla goda tiderna ;) sen kom elias å hämtade mig vid 2.

lördag:
jag gick upp 10 för jag skoulle handla skor med mor men sen fick jag ett sms att yhon i9nte kunde för hon skulle jobba^^
jag s9ov en stund till, nu städar älskling, snart kommer hans mor å sen ska älskling å ja ut å gå!
ha det så bra. imornm är det skola som gäller :P PUSSSSSSEN

myskväll med carro å alex :)

lägger in lite bilder om kvällen skriver mer imorn ska snart hem!

 



godnatt på er gott folk, pussen!

å nu sitter vi här^^

igår åkte jag till mamma i mörbu centrum där hon har öppnat en ny affär. sen åkte vi hem tillsammans och soc kom, vi pratade och inge mer med det.
efter det skjutsade mamma å pappa mig till sollentuna, jag fick mitt studiebidrag för september oxå. jag mötte m&m ;)
vi drog till kista, martina å jag shoppade inget men matilda drog på rejält !
sen hämtade elias mig å vi åkte å bara tog det lugnt.

imorse råkade ju dukitga jag ta en lite för tidig bugg så jag var framme i skolan redan 10 i 8, fast vi började 20 över 8!!!
aja bättre tidigt än sent (a)
nu har vi eget arbete, vi är snart klara så jag ska ta bussen hem å fixa mitt bankomatkort jag va ju så smart så jag råkade skrapa bort min kod innan jag hann se den!

ikv ska ju elias ut så jag kommer väl ägna kvällen åt att glo in i televisionen^^ till slut kommer jag bli så uttråkad att jag städar till man kan spegla sig själv i golvet.

nu ska jag gå till bussen (i täby går dom ju bara en gång i timmen så man måste skynda sig!)




matildalinnmartina

   

sötaste flickorna i stan ! <3

haha galet

yes jag sov en stund igår efter skolan, vaknade först av elias som kom hem han somnade med mig i sin famn. sen vaknade jag yttligare en gång av mamma som ringde å sa att mitt jobb hade ringt å sagt att jag inte behövde jobba. LYCKA kände jag då !
matilda smsade mig strax därefter å frågade om vi kunde göra nått, efter en stund ringde även martina å frågade om vi kunde hitta på nått. så vi bestämde oss för att jag å martina skulle åka till matilda å kolla på sjukhuset å ha en myskväll. självklart kunde jag ju inte åka buss å elias kunde inte skjutsa mig för hans kompis va påväg hem till oss. så martina å jag gav oss ut i regnet på varsin cykel hahahahh ! det va mysigt hos matilda där vi åt kladdkaka å drack te. vi satt å snackade tjejsnack å om livet i allmänhet. gud va jag saknar dom ! <3

när klockan började närma sig halv 11 trampade vi hemåt^^ när jag kom hem satt daniel, wille å elias å spelade guiness rekord spel så jag va med en stund, sen gick jag å duschade å gick å la mig.

sen hände ett litet missöde imorse oxå^^ (fyfaan va jag är klantig jag är !) jag skulle göra frukost på sängen till elias å skära en fralla men jag skakade i händerna så jag slant med kniven å skar mig i vänster pekfinger (typiskt) så nu kan jag varken röra höger eller vänster pekfinger, känner mig rätt handikapad!
iaf så var det ju inval idag så jag började 8 ! vi lagade frukost på matlagningen , gott. sen hade vi eget arbete tills typ snart (12.30) då vi har matte, sen psykologi sen slutar vi då ska jag till mörby c där min mor har öppnat en ny affär.
hon ska kolla på mitt finger, jag kanske måste åka till något specialist sjukhus tydligen ^^
sen kommer ju soc å vi ska ha möte kl 4.
sen ska jag dra till kista med matilda å martina så vi får se när jag kommer hem.
pussen





                                                                   inte matildas kladdkaka men den va supergod!

geeks will never die


jag saknar vårt lilla gäng! de va alltid vi 5, vi hade så himla kul. man skrattade så man hade ont i magen varenda dag ! vart tog allt vägen? vi började på gymnasiet å splittrades alla vi har ju haft nergångar. känns osm att när jag träffar er nu så saknar jag vår tid galet mycke.

i want us to be the geeks again but i don´t think it´s gonna happend :´(

i love u all.
matilda
martina
yohanna
vicky
linn
<3

JORDEN GÅR UNDER !

Bilderna skrämmer många - speciellt barn.

6000 forskare har nu skapat den 27km långa så kallade ``big bang-experimentet. den är skapad i schweiz å är placerad under jorden och dom ska tydligen skjuta upp denna sak som ska återskapa big bang om jag har förståt rätt. det säga att om dom misslyckas så kommer jorden gå under, vilket har chockat dom flesta. alla gick runt idag å pratade om det, alla är ju rädda att dö. men vf i hela fridens namn säger dom det här NU?! dom har hållt på att skapa den här saken nu i 14år!!!! och vem har sagt att dom får göra såhär? kunde inte alla länder fått rösta? eller har vi in´gen tala nu ? vi lever ju förfaan i en värld full av medier, barn blir skrämda alla blir skrämda. jag har PANIK!

jaja nog pratat om det nu. igår åkte jag å elias å handlade mat, sen kom vi hem å hans mamma kom å gjorde spagetti å köttfärsås till oss. sen hjälpte elias mig å plugga matte, hade ju prov idag (det gick inte bra!) sen gick vi över till joseph, där även erkan å tommy var så vi kollade på premiären av ``vem kan slå philip å fredrik`` det var rätt kul. sen spelade vi spel å hade trevligt, vi gick väl hem vid typ 12 så gick vi å la oss å imorse var vanlig skoldag för mig. det gick väl bra som vanligt, jag ska fucking jobba idag, vi får se hur det går med mitt stackars finger. hoppas på att jag ska få stå i mcdriven!

nu är jag hemma tänkte vila en stund å snart kommer väl älsklingen hem så vi ska väl prata lite å sådär, sen ska han skjutsa mig å hämta mig från jobbet. om du har tråkigt är det ju bara att kika in så blir jag glad;)
aja hare gött gott folk! pussen


lalal

det blev inte att vi handlade mat igår vi värmde bara pizza å satt å kollade på sjukhuset sen kom joseph,erkan och tommy å kollade på kristallen med oss.
sen gick vi bara å la oss.
idag så började jag ju kl fucking 8 p.g.a invalen. jag har valt matlagning, vi gjorde scones och hade med hela kostcirkeln som man ska (A)
sen åkte vi till älvsjö för att kolla på ``ett bra liv``. jag var hemma igen kl 1 å sen hamnade jag på soffan å somnade framför mtv( bästa programmen! )
elias kom å somna han med en stund sen drog han tillbaka till jobbet. snart kommer han väl hem så ska vi handla.
opps gada goo, skriver sen ! pusssen


äckelväder verkligen !

idag är det måndag, det regnar å vi alla är i sverige fyfaan vem hänger med mig utomlands imorn ? hahah skoja!
nejmen ärligt vädret suger, dom kör hårt med oss i skolan, liksom jag har redan ett matte PROV på onsdag!!!
(om prefix & omvandlingar som jag inte kan ! ´:S )
idag hade vi idrott och jag kämpade, jag var faktiskt med. vi skulle simma vilket kanske inte är det bästa för min lilla hand med tanke på brännskadan men jag gjorde så gått jag kunde...
nu är jag i kärrdal ska strax ta bussen hem. min baby är antagligen redan hemma nu, vi ska åka å handla lite mat idag tror jag. sen är det ju sjukhuset MISSA INTE DET HÖRNI!!!
KANAL 3 KL: 19.30
igår såg vi ju den där filmen ,hahah vi var 12 pers!
först åt vi vid foodcourt. jag tog mina älskade pannkakor med glass, grädde å chokladsås! (utan banan)
sen köpte vi godis från tasty house (inte för jag var så hungrig men...) filmen var väl okej, inte superbra å inte superdålig. grabbarna verkade tycka att den sög haha. men vi gick nog för gemenskapen;)
nog pratat för min del, här får ni en bild av vinnarna i korpencupen utomhus 08. vill bara skryta lite med att säga att om dom vinner inomhus cupen oxå eller om domaren tycker dom är bäst av lagen så går dom vidare till korpencupen i NORDEN. den du !
ha de gött allesammans, pussen






stolt linn

nu är hela lägenheten clean å jag har klätt på mig.
fick nyss ett samtal... gissa vem som vann korpencupen? :D
jooo min älskliiiing!!!! grattis till lag: täknik som vann årets utomhus korpencup, så nu kommer han väl hem när som helst med två pokaler. grabbarna skulle fira med att dra till häggviks donken(hatar den donken vet inte vf!) dom skulle typ bara käka sen skulle han komma hem, vi ska på bio ikv med hans killkompis(daniel ) och hans tjej ( Hien ) så det blir parbio(vi gör en hel del nu tillsammans) haha dom gyllene paren ! ;)

nu har jag två saker att säga till två människor som betyder mest i mitt liv:

martina: gumman du har hjälpt mig mer under den här sommarn än vad någon annan har gjort för mig. du är solen i mina dagar, du & jag ska alltid vara vänner. det är dig jag kan prata med allt om. det är dig man alltid är oseriös med, man behöver en sån vän. jag älskar dig !

elias: älskling jag är tacksam och uppskattar dig varenda sekund du andas, allt du gör för mig är verkligen mer än mest. att ha dig i mitt liv är bra för mig, jag behöver nån som säger till mig när jag gör rätt eller fel. du är den jag vill leva med, jag vill ge dig allt du önskar dig. att se ditt leende är det bästa jag vet, du är så himla söt när du ligger å kollar på mig när jag sover, att se dina ögon glänsa och ditt smile. du säger alltid: gud va söt du är får jag ta en bild på dig nu? jag tror du har en bild på mig när jag sover haha. du ger verkligen så himla mycket kärlek och du ska veta att du alltig kommer att finnas i mitt hjärta. ingen kommer kunna ersätta dig min baby. jag älskar dig!

jag tänker kompromissa, och jag tänker säga.

Pussen

Babylon A.D




söndag

skit oxå jag hade skrivit värsta grejen men det raderades.

igårkväll var kul, vi lekte en rolig lek som heter maffia.
har ni lekt den?
http://www.roligalekar.se/vuxenlekar/maffia

efter ett litet tjaffs drog martina hem efter. jag ska prata med henne senare, nu ska jag städa det ser ut som faan här!
see u later aligator! pussen

forgot to tell

elias lag hade gjort 4 mål och motståndarna hade inte en chans att nå sitt mål hahah !
men jag måste poängtera att min baby är skadad OCH som grädde på moset är han förkyld!
och när vi gick var det 3 minuter kvar  så dom lär ju ha vunnit!


är det såhär en lördag ska se ut? REGN

igårkväll åkte jag in på löwet för mamma tyckte jag skulle kolla handen. dom sa inget specielllt , om det blir infektion så ska jag komma tillbaka men just nu så såg det bra ut...

haha å jag å martina stressade oss iväg till tåget sen kom frida å hämtade oss i väsby centrum sen åkte vi alla tre på moppe dit, sen kom elias å hämtade oss frida å martina åkte moppe för dom skulle tanka, sen kom dom till oss. strax därefter kom även joseph å wille med krubb från donken. det blev en chicken burger för min del(a)


sen åkte alla hem förutom martina som sov över(vårt lilla barn) haha !

vi vaknade imorse, gick ner till centrum, käkade frulle å drog till sportfältet. men efter ca halva matchen så började det verkligen ösregna!!! omg asså, så martinas pappa kom och hämtade oss å skjutsade hem oss till fam. stendahls. nu fixar martina iordning sig(fyfaan det kommer ta miljontals år!) sen ska vi hem till mig å vänta på att grabbsen kommer hem.

sen ska vi fixa oss (jag å elias iaf ) å dra till rotebro(elias föräldrar) där det är det efterlängtade kalaset !

shit jag å martina är lite nervösa hans kusiner kommer nämligen å dom har jag inte träffat.

vi kan däremot inte säga att jag å elias är tillsammans så jag ska va en kompis bara. (kulturen krockar)


det lär vä'l bli en sen kväll så martina sover väl hos oss inatt med. ¨

det ska nog bli kul, men jag skriver mer om det imorn.

PUSSEN

   


dålig uppdatering jag vet...

den här vecken har gått snabbt tycker jag.
kommer inte ihåg nått speciellt som hänt i skolan, förutom att jag är sjuk ju det har blivit öroninflammation nu oxå och på det har jag ju bihålleinflammation. sen så hände det ju mitt lilla ``missöde`` eller vad man nu ska kalla det.... jag stod och stekte falukorv å elias gjorde nån gryta samtidigt.. sen kokade vi spagetti. så skulle jag ta bort stekpannan från min platta men det jag inte visste var att den var dövarm!
till en början kände jag inte att den var varm så jag höll i den som ingenting hade hänt , men sen brände det till å jag ställde ner den som vanligt på bänken. elias å martina stod brevid å skrattade,. jag gick till kranen ör att skölja mina händer. sen började jag gråta för att det gjorde så himla ont och det gör man ju inte bara sådär så dom slutade4 skratta å fattade att det var allvar. sen kom joseph med nån salva spom skulle kyla ner men jag kände ingen skillnad bara remn SMÄRTA!!!!

så jag var hemma från skolan idag eller vi skulle bara till ett museum så jag missade inte så mycke, nu på kvällen åkte jag in till löwet dom sa inte så mycke. eftersom jag äter penicilin så behöver jag inge mer. jag kommer inet jobba på söndag iaf^^
snart kommer frida å martina hit... martina ska sova här, imorn ska jag kolla på korpencup som är undeer dagen(elias spelaR) sen är det ju en ``fest`` hos hans föräldrar.. tror jag föredrar att kalla det kalas :P haha
¨godnatt på er iaf pussen !


dudidu

så har ännu en dag gått(känns som man säger det en hel del här i den här bloggen^^)
ídag var verkligen inte kul asså, jag har nämligen börjat få ont i öronen å jag tror att jag hade feber... eller om jag fortf har det?
jaja jag gick till skolsköterskan iaf å hon sa att man kan få öroninflammation i samband med bihålleinflammationen med ioch med att jag redan käkar penicilin som oxå hjälper mot öroninflammation så kommer det å förhoppningsvis att gå bort... om det inte går över inom en vecka så ska jag gå till vårdcentralen igen så måste dom ge mig en annan penicilin för då hjälper inte den här... det hoppas jag ju självklart att det inte ska behövas för nu vill jag bli frisk från den här skiten !!!

idag var det måndag vilket betyder att det va skola. jag känner mig dålig, igårkväll tänkte jag att jag verkligen skulle vara med på idrotten idag för jag vill ha bra betyg. men tror ni jag kom ihåg att ta med mig kläder imorse eller? nej å just idag råkar jag ha jeans på mig så jag kunde inte va med på idrotten men jag sa till några i min klass att dom skulle säga att jag hade gått hem för jag va sjuk för jag orkade inte sitta å kolla på när dom andra har idrott utomhus. så jag åkte till kärrdal å hälsade på mor å far. jag lider med min far som fortf inte är frisk från att han har opererats.
måste ju visa att jag lever lite då och då. men ska snart åka till min baby, vi ska bara ta det lugnt idag både han å jag är helt slut.


sötaste älsklingen någonsin, elias du är BÄST!
<3
i love u from the bottom of my heart.







PUSSEN

RSS 2.0