grattis baby !

ursäkta att jag inte har skrivit men jag å martina hade fullt upp igår med förberedelser inför kvällen igår.
 min älskling fyllde ju 24 år igår!!!
han jobbade stackaren, sen spelade han fotboll(osm han älskar ! ) sen kom han hem till dukat bord med kyckling, ris, bearnessås och sallad (by kocken martini )
sen kom hans föräldrar å vi åt tårta-(våran vart en succé ) supergod!
han vart glad för våra presenter(A) jag köpte en rakapparat och martina köpte en eltandborste haha det är väl sånt som man behöver men mest för att han hade önskat sig det ^^
jag å martina yrade ju runt i stinsen,maxi å coop hela dagen å shoppade lite (A) jag hittade en söt liten rosa väska från gina tricot, ett par troros å två linnen som var galet sköna:)

kvällen vart väl lyckad fram tills kanske kl 11. då vi klämde in oss 7 pers i en bil å körde nånstans på söder till en lokal``fest`` det va massa peruaner som åt å dansade salsa...
skittråkigt så vi drog ganska snabbt. vi drack lite men ingen vart packad direkt.

marytina sov hos oss så vi vaknade av elias som kom hem på sin rast vid typ 10 tror jag å gjorde frulle till oss sen bänkade vi oss framför teven med tårta, kycling å cola. känns som jag ska spy nu. snart kommer elias å wille hem, vi ska ut på en promenad kan bli till kista hahah. alltid kista va? :P
jaja nu ska jag kolla lite mer på teve å snyta mig!!!!
PUSSEN

@vårdcentralen

ja som sagt så ringde jag ju sjukvårdsrådgivningen å dom sa att dom tyckte jag skulle gå till doktorn idag så jag gjorde som dom sa, ringde till edsvårdcentral kl 8 imorse å dom ringde upp mig en halvtimme senare sen så jag fick en tid kl halv 11. jag åkte buss dit själv å allt. kom till doktorn å hon sa att jag hade bihålleinflammation som även hon som jag ringde igår trodde. så jag fick penicilin(amimox) och nått som ska öppna upp bihållerna(renixin) så nu hoppas jag fan att den här skiten ska försvinna jag pallar inte vara sjuk!
sen på dagen uträttade jag lite bankärenden, fick reda på att min jävla lön som jag har gått å väntat på har funnits på mitt konto sedan den 25e!!!! snacka om att jag vart irriterad. sen ringde jag även å sjukanmälde mig på skolan å ringde till jobbet å sa att jag inte kan jobba imorn.

sen åkte jag bara hem elias hade lite kompis som kom å gick vi va lite med varann å myste. sen kom grabbarna å dom spelade ps3 spel å jag satt å kollade på men jag vart så himla trött att jag somnade till så vaknade jhag å gick in å la mig i sängen å sov. jag va skittrött sen åkte dom iväg å spelade fotboll. så nu sirtter jag här ensam. margareta ringde å väckte mig nyss typ hon ville höra hur det gick på vårdcentralen å banken å sånt(daglig rapporty)

nu är jag sugen på pannkakor eller kladdkaka ska göra nått av det tror jag (A) hihi
ikv var det ju planerat att jag å martina skulle på fest men hon drar utan mig för vad är det för vits att gå om jag är helt borta i skallen?

så jag ska ha en liten mykväll nu själv. min baby kommer väl snart å tar hand 0om mig hoppas jag :)
POUSSSEN

28/8-08

många åttor där;)
idag mår jag bajs kan jag ju börja med att berrätta.

jag vaknade gick till skolan å genomled ännu en dag i helvetets täby! nejmen min klass börjar faktiskt ordna upp sig nu känns det som... matilda å jag pratade idag för första gången på ett halvår^^ jag fick gamla minnen med henne som var faktiskt att tex i början satt vi bara å skrattade min mage hade typ kramp varje dag å jag var såååå lycklig sen kom mörkret...

jag tänkte ju åka till kärrdal en sväng å kolla om lön hade kommit men jag pallade inte så jag åkte raka spåret till sollentuna station å mötte freja å martina:)
freja skulle ta hål i örat ( som jag hade förut... funderar på att göra om det ! )
sen gick vi till banken men självklart hade ju smarta lilla jag inte med mig passet som man måste ha så imorn ska jag gå dit å jag får gå raka vägen fram å säga att jag var här igår å så får jag hjälp med en gång ! mohahah VIP (A)

sen åkte freja hem å jag å martina drog till kista (as usually) hon köpte present till elias å jag kollade på lite jeans hittade faktiskt två par som passade perfekt men jag får vänta till nästa lönen ...

sen åkte vi hem till mig å lagade köttfärsås å makaroner sen kom grabbligan hem å bänkade sig framför teven med sina ps3 spel. fruarna serverade mat å efterrätt blev det glass och annananas skitgott:D !
sen gick martina hem å inte långt efter gick grabbarna, nu ligger elias i soffan å har somnat ska väcka honom strax så vi kan gå å lägga oss.

jag är fortf sjuk(har vart det i 2 veckor nu tror jag!)
jag har haft konstant ont i huvudet i 1 vecka nu så jag börjar oroa mig att jag har hjärnhinneinflammation för min granne hade ju såhär... hon hade ont i huvudet å sen skickade s´jukhuset bara hem henne så dog hon av hjärnhinneinflammation. men jag ringde sjukvårds rådgivningen (bästa ) å frågade vad det kunde vara men hon trodde det var bihålleinfammation så hon tyyckte jag skulle gå till doktorn imorn, sen ringde jag margareta å hon sa att jag skulle ta det lugnt å sova mycke(/som alltid) sen så sa hon att jag skulle sjukanmäla mig imorn å gå till doktorn. fan jag orkar inte få penicilin igen !!!
jaja jag måste väl^^


nu ska jag sova pussen

MIN DRÖÖÖM!

min dröm är ju att åka utomlands, och jag har faktiskt kommit på vart jag vill åka nu. till skopelos som ligger i Grekland.
det var där dom spelade in ``mamma mia`` visst såg det underbart vackert ut ni som har sett den? :)
i just love it!!!!
och jag vill åka dit med elias men tyvärr kostar det ju 20 000 :- /person! är inte det sjukt????
men det är väl antagligen bara för att filmen.....

så jag kan väl fortsätta drömma då^^
Pussen

RIP!

Vill bara först och främst börja med att säga RIP!
jag, martina matilda å yohanna var i kista i måndags... vi gick runt å shoppade ett tag sen drog sig yohanna hemåt eller hon skulle träffa malin men iaf. så jag, matilda å martildna fortsatte(jag köpte bara en deo & ett par trosor)
sen kände vi att vi ville åka hem till mig(hos elias ) så vi köpte choklad som vi skulle ha till te å kolla på¨film men påb vägen ut fick vi en syn som aldrig kommer att lämna min näthinna.
precis utanför entrén när man kommer från bussarna å precis där vid mcdonalds så låg en kille alldeles blodig å livlös, ambulansmännen förökte rädda honom genom att ge hjärtmassage och intubera honom men hans liv gick tyvärr inte att rädda. gud det var den hemskaste synen jag har vart med om!
jag såg hans huvud ligga där(inklusive ansikte) blodet rann nere på stengolvet. dom hade ju spärrat av men folk stod precis vid avspärrningen och var chokade. en kvinna kom fram till oss och nästan grät hon var så himla chokad och alla vi tre hade gråten i halsen. även på bussen och i centrumet pratade alla om det så man glömde det ju inte första taget.
händelsen hamnade på nyheterna där dom hade mordmisstankar men vi fick höra på plats att han hade tagit självmord. vi hade en teori om att han hoppat ut från studentlä'genheterna som lgger där brevid men vem vet ?
allt jag kan säga nu att jag verkligen tycker synd om hans familj och vänner å alla i hans närhet. jag tror inte att jag visste vem han var men man vet ju inet världen är liten.
jag har dig i tankarna och hoppas har det bra bland änglarna nu.



så har skolan börjat oxå... '
jag började ju i måndas så tre hela dagar har gått, det flyter på bra. det kryllar av ettor men jag lever.
jag är j dock förtf förkyld, det kommer mot halsen nu!
igår var jag i stan med martina hon skulle klippa sig, det blev jättefint! :)
sen köpte jag present till min älskling som fyller år på lördag oxå! hih jag ska inte säga vad det är för han kanske
läser det här!
idag slutade jag vid 3 typ så nu är jag i kärrdal skulle kolla om min lön hade kommit, men icke sa nicke.
inte heller var min mamma hemma så jag ska snart dra till elias .
han ringde nyss å vi bara för söta mot varann. båda vi har kollat på en resa till grekland som jag
så gärna vill åka till. (det kostar 20 000 att åka till ön där dom spelade in ``mamma mia``!!! )
men jag vet inet hur det blir, vi vill så mycket men kan inte för att jag inet r 18!!
aja nu ska jag pallra mig hem. min baby väntar. han ska spela fotboll... funderar om jag ska följa med eller om jag ska vara hemm å kolla på film eller nått?
det är ju faktiskt rätt kallt ute....
PUSSSSSEN


glömde berätta om dagen :P

imorse vid halv 9 skjutsade elias mig till kärrdal, jag hade fått min lönespec. i´m not gonna tell u! (A)
skönt att jag får den !
fast jag får den på en check tyvärr som skickas till kärrdal(fanb måste snart adressändra)
pratade med margareta om studiebidraget idaG oxå... låter inte som jag kommer få det^^

jag åkte buss hem igen, det va verkligen hemskt jag mår inte bra!!!!
eliasa va oxå hemma men gick snabbt för han skulle träffa en tant som han krockade med igår å prata om försäkringar å sånt shit....
nyss ringde han å sa att han kommert snart hem. jag ska iaf ladda ner shrek å kolla på den å käka nått. jag är hungrig hela tiden å kissar typ 24 miljoner ggr om daggen!

idag kommer martina hem oxå, vi kanske skulle göra nått sen. behöver prata av mig lite!
pusssen

sötaste filmen ever!

http://www.youtube.com/watch?v=HjWtRYaxmVM

nellu.com

typ det bä'sta som har hänt mig på ett tag!!!
jag har ju fått en massa mejl å sånt mwn har aldrig riktigt kollat... nu när jag hade sett att dom har faktiskt en hel del fina grejer där! (tack yohanna!)



GÅ IN PÅ :
www.nelly.com




♥♥♥


kan man vara mer sjuk?!

inatt kunde jag verkligen inte sova, jag hade sprängande huvudvärk å vi hade ingen alvedon så jag fick lida. jag skruvade  mig i sängen, grät för att jag hade så ont, väckte elias som ringde sin bror å frågade om han hade alvedon(det hade han inte) , han till och med frågade mig om han skulle åka in till stan till ett apotek som va öppet bara för att köpa alvedon men jag tyckte synd om han för han var sååå himla trött så jag sa nej.
så jag låg där i sängen å nysste, hoistade å glodde rakt upp i taket, vid 4 gick jag upp å kollade på semifinalen i pingis mella chinesen å svensken. spännade var det !
sen la jag mig i sängen å¨ när elias gick upp vid 10 så somnade jag för en halvtimme så vaknade jag av att elias det puckot spelade piano när jag hade värsta huvudvärken man kan ha!!!! gissa om jag vart sur?

sen kollade vi på os å sen kom hans föräldrar.
hans pappa skulle sätta upp två hyllor här i vardagsrummet å hans mamma tog typ hand om mig. hon lagade mat, gav mig vatten, å en tablett som faktiskt hjälpte jhag vet inte var det va men nått good shit iaf ! ;)
sen låg jag bara i soffan å glodde på teve nu har hans päron åkt å även eliaas oxå. han hade fotbollsmatch å sen ska han på nån födelsedagsfest, tro inrte att han inte tar hand om mig nu. för det gör han, men det va en barndomskompis som han inte träffar så ofta så jag tyckte att det är väl klarty att han ska gå liksom!

jag ringde till jobbet idag å sa att jag inte kommer kunna jobba imorn för jag mår bajs!
sen ringde jag även till margareta... hon va sur idag. tror att det var antingen för att hon sov eller för att hon börjar tröttna på att göra allt hemma själv. när jag bodde hemma brukade jag ju göra en hel del. men nu när jag bor hos elias så är jag ju knappt hemma... fan jag kände på mig att det snart skulkle komma. hon kommer göra nått storbråk av detta. men vafan jag skiter i det om hon gör det tänker jag stå på mig. jag vill inte  bo där, jag vill bo HÄR!!!! fatta^^

nu ska jag ställa upp lite böckert på hyllorna som hans pappa satte upp  idag. skönt!
sen ska jag kolla på ännu en film ! :P
ha det så bra allesammans, nu ska jag kurera mig för snart är det skola tamejfan!!

någon som vet?`!

förresten är det någon som vet hur man ändrar design?
jag fattar ju inte ett skit!
please helpo me !!!!!!!!!!!!!!!!

sjuk, fucking förkylning!

så blev man sjuk då, inte så oväntat egentligen men önskade väl att det inte skulle inträffa ändå :P
martina smittade mig, å på tal om henne så har hon ju stuckit nu... hon är på freja´s landställe.

igår:  så kom elias hem efter jobbet vi åkte till hans föräldrar å käkade lite å sen satt jag å pratade med hans mamma om allt möjligt medan elias pratade med sin pappa. det var skönt å prata med nån som känner elias väl och förstår mig.
efter en underbvart god spafetti å köttfärsås åkte vi till willy´s å inskaffade lite mat å lite nödvändigt till mig som tex tandborste hårschampoo å balsam å sånt.
skönt nu har vi kylskåpet fullt igen !
sen var vi bara hemma å hade myskväll typ vi tämde ljus drack kärlekste å kollade på en film``21``(den sög) å sen åt vi även glass med coctailfruket å grädde skitgott!, senare kom elias ena kompis förbi å dom spelade pes å jag somnade i soffan till ljudet av deras ``jaaa måååål!``
sen vaknade jag å började känna mig snuvig å nös hela tiden.
ännu lite senare gick han å en annan av elias kompis kom en stund med sin tjej, dom hade vart på bio å sett ``sex and the city``, så vi hade lite... vad är det man brukar kalla det? parkväll?
haha nej men vi spelade buzz skitkul spel, sen typ snackade vi åp hade kul, jättetrevligt verkligen. klockan blev nog framåt 3 när dom begav sig hemåt å vi kröp ner i sängen å somnade på studs!

idag:vaknade viu vid 11, jag låg kvar i sängen medan min baby gjorde frulle till oss. det blev yoghurt med musli , macka med kalkon å o´boy att dricka. lovely !
vi kollade lite på os, somnade om flera ggr, jag kände mig trött å seg hela tiden. joseph kom å visade att han hade fixat super mario till ps3. sen gick han, vi somnade igen. sedam vaknade vi å elias lagade mat, supergott verkligen! han gjorde3 stek, med klyftpotatis å beanessås å sallad. jag blev proppmätt iaf å så bestämde vi att vi skulle gå ut å gå en sväng efter maten eftersom vi inte vart ute idag, elias pratade om att ta med mig till en plats som var fin som var den vägen som han brukar springa men med tanke på att jag inte mår 100% bra så tror jag inte att jag kommer palla det. vi får se, nu duschar han å nu ska jag gå å bädda sängen man vet ju aldrig om vi får besök ikv igen. lite spontant sådär som elias alltid brukar säga! ;)

ni får ha det bra allihoppa nu för jag kommer nog inte palla skriva mer idag, får bli imorron. godnatt PUSSEN

ångesten väller redan upp..

jag känner en klump i magen som bara bliur större ju närmare skolan vi kommer. jag börjar ju inte förän på måndag men wtf jag känner att jag vill inte gå till den där jävla klassen!
dom är skithögar allihopa, eller inte stina å annika men det är ju inte varje dag dom kommer^^
eftersom alla i täby är cp å jag är helt lonely är det ju inge kul å gå till skolan, jag vet att jag måste skärpa mig åp inte skolka så mycke men tror inte jag kommer hålla det. om nån som jag känner skulle börja där skulle jag känna mig trygg å iaf ha en liten vilja att gå till skolan varje dag!

idag sov jag till 12, nu har jag käkat frulle, vädret är bajskallt å regnar sälkert. elias kom inte hem idag på sin lunch han ska försöka sluta tidigare ist.
jag tror vi ska handla på willys idag, vi ska iaf åka till hans mor ikv.

jag har ern klump i magen av att jag måste ringa till min mor oxå, jag orkar inte åka hem men hon kommer säkert säga att jag måste hjälpa till med tayson. så drf tror jag att jag ska ringa ikv.
nu ska jga kolla på en film, hare gött! pussen

godkväller!

idag var jag ju som sagt med matilda å martina, det var kul å träffa matilda igen, har ju typ inte gjort det på hundra år!!!

saknar henne:(<3!
vi var i kista en sväng men vände ganska snabbt, ingen hade pengar (lönen kommer ju på måmdag)
så det va inge kul där.

sen åkte vi hem till martina, sen till elias där vi kollade på filmen ``barnhemmet`` jag tyckte faktiskt att den var jättebra även fast många säger att deen suger, den var läskig å jag skrek!
medan vi kollade på den åkte elias iväg till sion fotbollsmatch sen efter filmen åkte även tjejornaa hem så jag var ensam:´(
jag var tvungen att lugna nerverna med ``linas kvällsbok`` jag hade inte sett den, den var väl okej...
nu sk ajga diska sen kolla på teve.

jag har kommit på en sak idag... jag är verkligen KÄR i elias elie gergi!

<3

pussen

MARTINA RAPPORTERAR ÖVERALLT

tjeeeeena !
nu sitter linn i min säng med matilda och mig och vi har ingenting att göra .. vi kanske ska till linns loverboy snart och kolla på filmen barnhemmet :) SUPERNAAJS huh ? jamen veesst ! ;) vi har vart i kista och snabbt som ögat drog vi hem för vi har inga pengar och när man inte har de så är det otoligt jobbigt att kolla i affärer, visst ? höhö
aja, linn skriver förmodligen mera sen ! PÖSS


haha såhär kul har jag !

Ta fram din mobil

Vem ringde du senast?
saldokontroll

Vem ringde dig senast?
baby

Vad står det i ditt 4:e mottagna sms?
JO

Av vem fick du ditt 12:e mottagna sms?
min riktiga mamma(mms)

Vad står det i ditt 6:e mottagna sms?
vadå då

Vad står det i ditt 10:e skrivna sms?
a a a

Vad står det i ditt senast skrivna sms?
Mm

Har du några utkast?
ja

Vad är ditt rekord på snake?
jag vet inte :P har inte det

Har du privat nr just nu?
ja

Hur många låtar har du på din mobil?
131st

Vad har du för bakgrundsbild?
elias å jag som pussas


Har åkt till akuten i ambulans? nej men jag vill :P !
Har förlorat någon jag älskar? Ja, låtsas farmor (jävla tsunamin!)

Varit ordlös? absolut
Ibland inte svarar i telefonen? mm om mina föräldrar ringer så brukar jag låtsas att jag sover eller nått
Tror på det övernaturliga?ja jag tror på spöken jag lovar jag har sett ett!
Har hatat mina föräldrar? Ja vem har inte?
Sjunger i duschen? haha ja men inte mer än elias hahahhaha
Ofta drömmer mardrömmar? ja det kan tyvärr hända.
Har ett smeknamn?Limpan, linnsie, linnie, lajn, linnet ahahah
Har hållit i en orm? NEJ att se en spindel är NOG!
Har vaknat av att jag gråter? Ja det är hemskt
Har varit lunarnörd? nej har aldrig haft lunar ^^
Hade ett gosedjur som liten? ja fast jag hade mest snuttefilt som jag fick av farmor när jag föddes.sen var det ju dockor som var min grej :P
Gillar muskler? Ja speciellt min älsklings !<3
Är allergisk mot mjölk? Nej men gillar inte att dricka bara ren mjölk då mår jag illa.


jävla unge!

nu har martina gått å blivit sjuk på riktigt^^
hon låter som en kråka å man kan inte ens kolla på en film med henne för hon hostar så himla mycke!
men det sägs ju att gud straffar somliga. å hon ska ju lämna mig i helgen för hon ska åka till frejas landställe, haha !
jaja när jga för en gångs skull är ledig tills på söndag så bara drar hon!

idag vaknade jag halv 7, min natt har vart helt sjuk asså jag har vaknat 50 miljoner ggr å drömt om verkliga saker.
så jag var tp chockad när jag vaknade å visste inte om jag hade drömt det eller om det hade hänt skitläskigt.
sen åkte jag med elias till eds å tog bussen till kärrdal åt frulle, gick ut med tayson sen satte jag åp filmen`` heartbreak hotell`` så jävla rolig haha jag låg å asgarvade:D !
sen kom martina en stund å¨vi drack te, hon har typ blivit tefantast :P
sen åkte hon till sin skola för hon skulle käka med frida, nyss kom min mor hem. min riktiga mamma ringde ooxå idag ^^

snart ska jga gå ut med tayson igen sen ska jag åka nånstans till elias tror jag...
det är ju sveriga-frankrike ikv är det nån som ska se den ?

pussen

ATT GYMMA TOG PÅ KRAFTERNA!

´ja så är man klar med första passet då, dom hade renoverat å fått alldeles nya apparater.
det kändes att jag var otränad så nu börjar fan allvaret asså min rygg måste bli bättre NU! '
jag fick med mig övningar som jag ska göra hemma så nu ska jag faktiskt göra dom^^

direkt efter jag hade kommit ut ur sjukhuset så såg jag att jag hade fått ett sms av martinut så jag ringde henne å vi bestämde att vi skulle ses, ¨så jag tog tåget till henne. nu sitter jag här med martina som är förkyld fyfaan jag kommer oxå bli det !
vi vet inte vad vi ska göra men vi hittar väl på nått.
pussen


ja då börjar skolorna igen...

inte för att jag börjar idag, men edsskolan å rudbeck bland annat börjar idag. jag tycker faktiskt synd om dom dom börjar idag fyfaan jag behöver ladda en vecka till innan helvetet börjar asså!
jag börjar måndag tror jag... är det den 25e då? jäääj man får lön då oxå!!! :)
nästa lördag fyller ju min baby år å då måste jag köpa nått fint till honom<3

igår jobbade jag 19-23 det va jättetråkigt. jag fick skäll av min chef, det va inga kunder, jag mådde illa hela tiden å jag har fortf ont i ryggen.
jag ska jobba samma tid idag igen... *knorr*!!!!
nu kl 14 ska jag gå ner till min sjukgymnast i sollentuna sjukhus detr ska bli sköntå komma igång med gymmandet igen, min rygg blir ju bara sämre och sämre när jag inte gymmar så det är väl bara å hålla igång då!

min baby jobbar idag å martina går i skolan så jag är helt lonely eller han kom hem en stund vid 10 som vanligt.
sen gick han vid typ 11...
jag har typ glott på os hela dagen, ringde mamma förut oxå, pappa har ju opererats igår, dom tog bort 3/4 av hans njure. nu kommer han få lära sig att både andas och gå. inte för att jag vet vf men så är det. så imornm måste jag åka hem å gå ut med tayson, tror jag ska åka samtidigt som elias går till jobbet å så ska jag va där ett tag. sen så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra är ledig från jobbet tills på söndag fyfaaaan va skönt!!!
jag lovar att dom kommer ringa å fråga om jag kan jobba extra men jag tänker fan säga nej jag pallar ionte med det där stället. jag har inte ens jobbat där i en månad å jag ä'r redan trött"!

jkag kan ju tex säga att det är en jätteäcklig kille som typ är kär i mig , jag lovar han går efter mig hela tiden å måste prata med mig varje minut men när jag frågar om hjälp då blir han typ irriterad att jag inte kan det ! jävla idiot gå å dö!!!!

nu ska jhag kolla llite till på os sen städa lite sen gå till sjukhuset, pusssen

måndag å en ny vecka

jag vaknade kl 8 imorse åt frulle men senn somnade jahg om å vaknade igen vid typ 10. sen kollade jag lite på os. vid kvart i 1 kom martina, vi drack te å hade det mysigt i detta höstväder fyfään asså!
vi funderar på att  dra till kista, jag jobbar ikv 19-23 jhag kommer dö!!!!!
jaja nu ska jag va social, min baqby kom nyss hem oxå han har sprungit 2 ,mil, ikea å tilbaka.

pussen

i kärrdal en sväng...

japp jag är i kärrdal på besök, jag kan inte säga att det är hemma längre detta är några människor jag måste säga hej till. detta är ett hus jag måste åka till ibland och visa att jag inte blir hjärntvättad av terroristerna!

jag känner att jag glider mer och mer ifrån dom. jag vill ju som sagt inte bo här så jag bor typ hos elias fast jag måste börja med lite al är ingen alvarlig människajag hatar allvar. jag är ingen alvarlig människa.

jag var hos elias föräldrar igår å vi skulle äta å så börjar dom prata allvar. hon hade tydligen pratat med en arbetskamrat å hon hade sagt att jag har rätt att kunna få bo hos elias för det är ungefär som om jag skulle bo på en annan ort där jag studerar. det är ju iofs sant... men nu kommer bomben är ni berredda?
jag ska gå till ungdomsmottagningen å berrätta allt, jag hoppas att dom ska kunna hjälpa mig men jag är rädd. jag är mest rädd för vad margareta ska starta för storbråk... jag blir nervös av tex ordet psykolog det låter som att jag är psykisk störd eller nått sånt!

aja vi får se hur det går, jag ska iaf ringa elias nu som jag hoppas kan hämta mig å skjutsa hem mig. jag ska jobba aidag :/ fett jobbigt å jag börjar känna mig förkyld så jag vet inte om det är så bra men men vi gör ett försök. '

vi hörs sen PUSSSEN

nu var det några dagar sen jag skrev hära...

men jag har en anledning ... vill ni veta vad?




JAG HAR SLITIT ARSLET AV MIG Å JOBBAT !                                                                 
japp jag började med 9 timmar i onsdags sen 6 timar i torsdags sen 5 och en halv timme igår.
asså det är så himla krävande å jobvba där jag lovar.
                                         
idag ringde jag å sjukanmälde mig , jag hade faktiskt ont i magen när jag vaknade men det verkar ha försvunnit. jag vaknade kl 10 imore^^ elias kom in med frukost på sängen (A) han smet från jobbet till mig som vanligt.
igår jobbade jag ba¨ra till 4 så jag mötte martina kl 7 i sollentuna å vi åkte till kista å jag shoppade loss kan man säga :D jag köpte löshår, lite hårspännen å sånt, sen hårinpackning å sen en ny foundation. sen åkte vi hem till mig å elias(jag säger såp för jag bor ju mer eller mndre här nu) å fixade med mittt hår å så ringde joseph å sa att han hade skittråkigt så han kom över men sen gick vi till han för han ville visa sin nya vägg i vardagsrummet. det var superfint! sen skulle vi kolla på eb film men hamna vid ett skitroligt ankspel hahah ! jag var  bara  tvungen att ladda ner det hos elias (A) sen kom elias han hade spelat match så dom kom med mat från donken till oss. sen gick jag å martina å elias till oss å kollade på en film som var skitläskig! jag höll stenhårt i elias hand asså jag vart så himla rädd. det var inte monster utan växter som typ kröp inuti kroppen å så dog människorna. lite svårt att förklara men den var bra iaf! rekomenderas;) 

nu ska jag spela mitt ankspel thihih :) PUSSSSSEN                                                                                                                


huana meje !

ja idag har jag jobbat igen då.... den här gången var mitt pass hela 9timmar långt men det var faktiskt ganska kul idag :P jawg stod lite i kassak först sen fick jag stå i mcdriven!
vi hade en liten tävling idag, vem som kunde sälja mest vårrullar. jag lovar att jag vann. jag sålde säkert mer än 20 paket. jag tappade räkningen vid 13 (a) !
sen fick vi storbesök.... chefen för sveriges alla mcdonalds skom idag å tyckte att servicetiden i mcdriven var väldigt låg så det var ju kul för oss att höra! :D applåd till akalla teamet ! woho

elias kom å hämtade mig som vanligt, han jobbade egentligen men smet till mig :P vi åkte till willys å storhandlade... man kan ju säga att det behövdes vi hade bokstavligen talat länsat hela kylskåpet.
så nu har vi mat så det räcker för 40 linn och lite till ;)
nu när jag kom hem plockade jag upp maten å sen åkte elias tillbaka till jobbet å jag åt ostkaka å kollade lite på teve å snart ska jag städa toan sen duscha sen ska jag kolla på en film sen sova. jag jobbar ju imorn med, 9-16. kom gärna förbi å övveraska mig ! ;D

nu får ni ha det så bra så skriver jag imorn. pussen

änu en kväl med martinabruttan!

japp jag mötte ju martina som sagt i häggvik ca kvart i 5 blev det för tåget var förrsenat, sen åkte vi hem till henne å åt tårta. sen drog vi in till stan å kollade på ung08 i kungsan men det var hur tråkigt som helst så vi åkte hem ganska snabbt^^
vi åkte hem till min älskling som hade lagat spagetti å kötfärsås som jag var sååå sugen på! det var skit gott tack gubben du är bäst! <3


imorn är det `hard work work`` som gäller asså, slut på ledigheter å nu börjar allvarlet igen. jag ska jobba imorn till och börja med 9 jävla timmar, sen ska jag givetviss jobba resten av denna vecka oxå. d.v.s onsdag,torsdag,fredag,lördag och söndag.

hade ett tjafs nu med mamma nu på kvällen, dom tycker att jag inte kommer hem ... konstigt.. NOT!!!!
whatever jag pallar inte vara uppe så länge till , elias sitter å spelar piano nu typ brevid mig men han ska väl oxå sova nu tror jag.

pussen!

tjo bre softare"

idag var en ny dag :)
har ine sovit så mycke inatt p.g.a att elias hade två kompisar här inatt å dom spelade ett fotbollsspel som heter pes, dom hade på tyup högsta volym å skrek hela tiden jag va sååå förbannad att jag gick å la mig å hade på högsta volym på min iipod .
sen kom han vid typ 5-6 å skulle gå upp 7 gissa om han va lite trött då?!
sen soov jag medan han jobbade å sen kom han hem vid 10 igen å sov en stund å så myste vi en aning ;) (A) sen åkte han tillbaka till jobbet igen vid typ 12 å å gick jag upp å åt, snart ska jag kolla lite på teve... kanske en film. sen ska jag duscha å åka till häggvik för at möta martina sen ska vi till kista å stan. det är u ung 08 !
vi ska spå oss.... vi får se hur det går :S

pussen

palla elias data!

elias data består nämligen av en 52tums teve som skärm så man sitter som ett mongo på golvet å får ont i nacke å rygg!
idag har vart en ganska bra dag,  jag har ju jobbat hela helgen (fredag + lördag) varje dag 7 timmar varje dag ^^
men idag var jag ledig så jag sov till halv 12. elias kom som vanligt hem på sin lunch å åt med mig.
sen skjutsade han hem mig å åkte tillbaka till sitt jobb. jag stannade inte så länge där för det vart tjafs å bråk som vanligt!
jag tog bussen till eds å mötte elias, precis när jag hade kommit till sjöbergs busshållsplats så började det spöregna hemskt. det gick som tur var över innan jag skulle gå av, då blev det sol. jag säger ju det `` efter regn kommer alltid sol!``

sen åkte vi till väsby för att elias skulle hämte en kompis som hade lämnat in sin bil. sen hämtade vi upp martina å joseph å åkte till kista å åt mat. jag tog pannkakor med nutella, glass och chokladsås. det va skiiiitgott ! :D
sen åkte grabbarna till hld för att spela fotboll å jag å martina gick i kista å kollade på kläder lite, jag köpte ett jättesött rosa nattlinne från cubus.
maritna hade ont i magen idag ;( är faktiskt lite orolig över det... men jag tror att det är magkatarr!

efter kista åkte vi till martina för att jag hade inbte nycklar till elias å han var ju nte hemma. men nu ska jag åka till elias för han e hemma. hoppas han inte ska spela...
pussen

dagen efter 080808!

ja jag glömde ju at kommentera dagen `080808`` men eftersom jag själv inte firade eller var i stan så kan jag inte säga att det kändes speciellt för miig...
idag vaknade jag p elias kl 10, vi käkaade å sen ringde joseph å frågade om vi ville åka til ikea med han. och det ville vi , så vi kollade lite där å joseph hittade ett svart skrivbord till sig å jag å elias köpte nya rosa påslakan. ÄNTLIEN får jag ha rosa i lägenheten:) jag blev så glad när vi kom hem att jag började städa hela sovrummet å fixa för att det skulle bli rent o fint med nya lakanen !
jobbet ringde oxå typ kl 11 å frågade om jag kunde jobba extra idag å jag sa ja. så jag jobbade 17-21. de va väldigt lugnt idag, kan bero på det konstiga vädret jag vet inte. ëlias kom å hämtade mig efter det å så åkte vi hem å han visade tre låtar som han hade lärt sig på piano för mig, sen åt vi av mat som jag hade tagit hem från jobbet.

nu har jag bäddat sängen, duschat å käkat en glass å sitter å kollar på os.  elias åkte till en kompis för en stund men han lovade att han skulle komma så snabbt som möjlgt^^
'
jag tror jag ska gå till sägen å spela psp snart... kanske somnar är jättetrött å ska jobba imorn med. har ont i ryggen å magen igen :( typiskt när ska allt de där skiten sluta !!!



godnatt folket! PUSSEN

jag är fett trött!

jag sitter uppe å väntar på att min lilla prins ska komma hem å sova med mig, han jobbar å ville att jag skulle vänta uppe tills han kommer hem. så vad gör man inte? :) (a)

nu ska jag stänga av datan å gå å spela soduko på hans psp !

godnatt allesammans, pussen

Jag älskar dig!

   

                                                      elias <3 linn

hemma igen ! :)

ja så var man hemma igen då... det vart bara tills idag för det regnade så mycke. vi hade det trevligt jag å martina ;) hihi vi spelade mycke yatzy, kort, löste korsord och mer...
lite bilder kommer här.


     


tyvärr pallar jag inte ladda upp fler få bli en annan dag :P
pussen

gud va mycke jobb!

nyss ringde en kvinna från mcdonalds i rotebro å frågade om jag fortf var intresserad, jag sa ju självklart nej eftersom jag har i akalla. skulle bli jobbigt å behöva dela mig. lönen antar jag nog är densamma så vad spelar det för roll?

dom ringer även från mcdonalds i akalla där jag har anställning om jag kan börja tidigare, sluta senare eller jobba extra hela tiden.
igår ringde dom 2 ggr. jag sa att jag var hos min mormor i västerås hahahahhaha(ren lögn)
men vafan jag vill ha min lediga dag ibland asså det behövs nu såhär innan skolan börjar! sne kommer det nog bli mycke med skolan å jobbet... är lite rädd att jag inte ska ha tid för elias eller martina... fast elias ska oxå börja ta extra jobb nu så det är bra å sen martina har ju liksom andra kompisar som hatar typ mig för att dom tycker jag tar henne ifrån dem... bland annat några av dom som vi har gemensamma kompisar^^

nog om det nu ska jag ta mig en tupplur. ZZZzzzzz


                                                                                                

goddag mr bill

ja det är så elias lila krypp heter :P
haha jag börjar faktiskt vänja mig med saken för den ligger ju bara där. eller den springer runt när elias torterar han med att spruta vatten på han. fast imorse, fyfäääjn va rädd jag vart. jag skulle kolla så att han var inne sin lilla box bara rent rutinsmessigt så jag stod å kollade och kollade men jag kunde verkligen inte se idioten! fan jag greps av panik å trodde han hade rymt å precis då så såg jag tönten haha !

imorse vaknade jag när elias skulle upp å kunde inte somna om så jag gick upp så fort han hade stängt dörren å klädde på mig för att ge mig ut i ovädret! fyfaan asså det spöregnade men ändå så¨ var det små droppar. jaja jag kom hem, åt frulle, å snackade med mor lite. nu ska jag strax stryka mina jobbkläder för jag ska jobba från 14 till 18. elias ska skjutsa mig hehe (a)

igår så var jag ju ledig så jag å martina åkte till kista för att shoppa lite, jag hade inga cash men de hade martina för hon hade tydlgen fått studiebidag ^^
elias försäökte tvinga oss å köpa en syrsa till hans krypp men dom var slut som tur var så vi slapp!
vi köpte glass å sen kom elias å hämtade oss å vi åkte hem till honom. jag å martina kollade på 50 first dates. jag hade aldrig sett den men den var ju asbra! ;) +++++
 
medan vi kollade på film så lagade elias mat, pastasallad med tigerräkor å allt möjligt mumsigt i :) sen åkte martina hem å elias laddade ner the sims 2 till hans PSP så nu har jag den för jag är typ beroende av det :P

snart åker jag å martinaaaaaaaaa! :D fyfäääjn va skönt det ska bi att lämna det här jävla sollentuna för några dagar!!!!

nu ska jag stryka sen sova en stund sen packa å sen gå till jobbet.
pussen

 jag har lånat elias juventus väska :)      elias skjutsar oss så det är skönt!


 funderar om jag ska baka nu tills imorn...    det lär ju bli kortspel på kvällarna!

martinas land den 6/8

japp påå onsdag drar jag å martina till hennes land som ligger i västerås det ska bli hur kul som helst.
elias ska köra dit oss efter jobbet, för hennes föräldrar är redan där så vi tar oss dit själva å så åker vi hem med dom.
det ska bli hur härligt som helst att komma bort lite å jag tror det kommer vara jättemysigt där!  :)
vi kommer hem på lördag så det är ju inte så länge! jag nås som vanligt på mobilen.... täckningen kanske inte är den bästa men vi får se
pussen

martina går om mig :P

haha martina skriver mer i sin blogg nu än vad jag gör, fast man skriver väl mer i börja. jag har ju sovit hos elias i typ en vecka nu å han sitter ju alltid vid sin data så jag kan ju inte skriva lika ofta som hon kan^^

idag är det måndag, en ny vecka å närmare skolstarten...
jag vaknade för nån tim me sen tror jag... elias ringde mig å sa att han skulle komma hem vid två, så jag gjorde frulle å satte mig framför teven å vips så stod elias framför mig inte för jag vet vf han kom hem men där var han. jag ska strax göra iordning mig för att åka till kista med martina. fyfäääjn elias vill att jag ska köpa en syrsa tilll hans äckliga spindel, btw jag tror inte jag har nämnt här att han köpte en spindel i fredags jag var jättesur i affären för jg hatar spindlar å nu måste han köpa den äckligaste... ngissa vilken? jo en fågelspindel som dessutom är hårig!!!!!
jaja vi får se om jag kommer hem med den eller om elias blir besviken ^^

igår jobbade jag från 13 till 17, sen åkte jag direkt hem å bytte om å sen kom ellias å martina å hämtade mig att vi skulle alla tre åka till elias föräldrar å käka middag, det var super mysigt å hur god mat som helst!
både jag å martina ÄLSKAR deras arabiska mat, så ni kan ju bara föreställa er hur mätta vi var efter det?
aha sen när vi skulle äta efterrätt så precis när jag skulle hugga in på en kaka som hon hade själv bakat så sa elias nåt till mig, jag ignorerade det å ville ju bara äta kakan den såg så himla god ut å jag trodde det var äpple å nått mer i... men icke sa nicke! gissa vad det var i ? ... det som jag hatar mest i matväg... juste ... BANAN!
jag tog bara in det i munnen å kände dirakt att det var banan i det så jag sprang till köket å spottade ut det, jag kände mig jättedum men elias förklarade att jag inte gillar banan å hon kom direkt med en jättegod chokladglass till mig ist, haha elias blev direkt avis så han fick smaka lite (a)



jaja jag kanske borde sätta igång å fixa iordning mig för snart får jag väl ett sms att jag ska gå ner till sollentuna c  möta martini ;)
kanske ska vara hemma ikv vi får se, för elias kanske skulle spela fotboll.

pussen

shululu

jamen tjenare idjut! ;)
eller ska man fortf säga godmorgon?

jag blev väckt av elias som ringde å sa att han var påväg hem för han har rast till 11 nu, men när han kom hem hade han helt andra planer än att vara med mg^^
han gick över till joseph där även holm var för att göra frulle till dom.... snacka om att jag var besviken jag ville ju bara gosa med honom å att han gjorde frulle tll mig...  han sa attt han skulle komma om ca 45min-en btimme men man vet ju aldrig med honom för dom skulle spela pes oxå så jag kan nästan slå vad om att han kommer en kvart innan han måste gå å så säger han att han är skittrött.... jaja whatever... igår hade vi ett litet tjafs... alltid vi på månadsdagen!
igår handleade det om att jag gick före honom när vi var på bio igårkväll. det va jag, elias, joseph, holm, gabriella å martina som följde med och jag å martina är ju inte  den sega människan som kan gå sakta direkt så det blev ju bara så att vi hamnade lite i förväg vilket elias hatar å blev sur på mig för det igår... men efter att han såg på mig att han tog i lite för mycke å jag nästan började gråta(jag grät men ville inte visa det...) så kom han sen på natten typ nr vi skulle lägga oss å sa förlåt så det var typ lugnt men jag tycker fortf att det var ett onödigt tjafs

igår var jag ledig sååå skönt, martina sov ju här med mig hos elias igår, vi rökte lite vattenpippa i förrgårkväll, jag tog typ två bloss sen vart det äckligt å jag mådde illa. dag är jagg däremot inte leedig jaag börjar 15 å slutarr 19.. alltså ett fyratimmarspass idag. skönt jag hade typ inte pallaat 8 timmar!
jobbet ringde mig igår å frågade om jag kunde ta extrajobb igårkväll men jag sa nej förr det var ju bestämt att vi skulle gå på bio.
btw vi såg batman igår påå bio  å jag trodde faktiskt den skullee suga men det var jag som hade fel denna gång, den va riktigt bra! :) nu ska jag lägga mig i sängen igen å dra mig en stund... får hoppas på att elias kommer  snart...
pussen

RSS 2.0